Sneider új harcostársa szerint szükség van a Magyar Gárdára – melyben zsidók és cigányok vonulnának

Úgy tűnik, elgurult a gyógyszere Márki-Zay Péternek, Hódmezővásárhely polgármesterének, aki feltámasztaná a Magyar Gárdát, amiben ott szerinte együtt masíroznának a zsidók, a cigányok és a baloldaliak is – szúrta ki az Origó.

Egy újabb kedves videóval lepte meg híveit Márki-Zay Péter. Hódmezővásárhely polgármestere, aki a napokban találkozott legújabb harcostársával, az exszkinhedvezér (a demokraták aktuális üdvöskéjének megfogalmazása – a szerk.), jelenlegi Jobbik-elnök (vagy nem…) Sneider Tamással.

„A Jobbikba kellenek zsidók és cigányok is, de radikálisnak kell lenni, mert igenis a tisztességes és becsületes magyarságért ki kell állni valakinek, igenis kell egy Magyar Gárda, amiben ott vannak a zsidók, a cigányok és a baloldaliak is"

Hírdetés

mondta többek között Márki-Zay Péter.

//vk.com/video_ext.php?oid=207753182&id=456239663&hash=9981d25729f0b9ed

„Én azt láttam Sneider Tamásban, hogy harcostársunk lesz abban a küzdelemben, amit Magyarország európai integrációjáért, demokráciájáért, jogállamért és piacgazdaságért fogunk folytatni” – közölte továbbá az "exszkinhedvezér" lelkes vendéglátója.

A hódmezővásárhelyi polgármestert annyira felzaklatta, hogy a városban nem szervezték meg a gyerekeknek szóló, szokásos aszfaltrajzversenyt és a Mikulás-napi cirkuszt, hogy egy Facebook-bejegyzésében azt követelte, hogy oszlassák fel a város képviselő-testületét, és írjanak ki új választást. Ennek kapcsán tette közzé fenti gondolatait tartalmazó gondolatcunamiját is. A felvétel egyébként nem a mi videovágásunk miatt ér véget oly hirtelen, hanem az internet is úgy gondolta azon a ponton, hogy aznapi tevékenységét ott és akkor inkább befejezi… Erről maga a polgármester vall a későbbi videójában, mely egy további másfél órás laza elmélkedést tartalmaz.

(Kuruc.info)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »