Sipos után egy újabb aberrált MTV-s: saját kislányával fajtalankodott Bojár Iván András – védi ismertsége és befolyásos baráti köre

Sipos után egy újabb aberrált MTV-s: saját kislányával fajtalankodott Bojár Iván András – védi ismertsége és befolyásos baráti köre

Közel egy éve figyelemmel kísérem B. I. A. (Bojár Iván András – Kuruc.info szerk.) gyerekmolesztálási ügyét, az anya elkeseredett harcát, amit a kislánya megmentéséért folytat a korrupt hatóságokkal és az apát támogató, befolyásos baráti körrel szemben (politikusok, ismert közéleti személyiségek, rendőri vezetők). Ismerem a dokumentumokat, több helyen próbálkoztam újságíróként foglalkozni az üggyel, de mindenhol falakba ütköztem, ugyanis „kollegiális alapon”, B. kérésére összezárnak, semmilyen részletre nem voltak kíváncsiak – ismerteti a szomorú valóságot a Privát Kopó. Alább az eredeti cikk monogramok helyett az aberrált ösztönlény teljes nevével közölt változata.

Magyari Péter Sipos Pálról írott cikkét és az azt követő reakciókat látva, talán most már a társadalom is felfogja azt, hogy aki segédkezik abban, hogy egy ilyen ügy ne kapjon nyilvánosságot, ezáltal az elkövetőt ne lehessen számon kérni, bűnpártolást követ el, ami véleményem szerint azonos súlyú bűncselekmény, mint maga a gyerekmolesztálás.

Hírdetés

Bojár Iván András (az SZDSZ korábbi fővárosi képviselője, Demszky Gábor tanácsadója, majd Tarlós István főpolgármester szakmai tanácsnoka – Kuruc.info szerk.) együtt dolgozott Sipos Pállal a ’90-es években az MTV-nél. Több közös műsoruk volt, többek közt a Repeta is. (Mindketten az úgynevezett liberális értelmiségi körhöz tartoztak/tartoznak – Privát Kopó.) Vélhetően Bojár is tudhatott Sipos – jelenleg a médiában megszellőztetett – megdöbbentő ügyeiről, ami nem meglepő, hiszen maga is hasonlóan beteges hajlamokkal rendelkezik.

Az ügyében született hivatalos dokumentumok, szakértői vélemények tanulságai szerint. Bojár sem pedofil pszichiátriai értelemben – hiába próbálta a közhangulatot formálni 2013 elején, az egyik hírportálon indított saját blogjával, amelynek tartalmát azóta eltávolították: „APA SZÍV Hogyan lettem pedofil?”, illetve a Nők Lapja tavaly májusi számában megjelentetett cikkével: „Férfivallomás egy csúnya válásról” -, egyszerűen visszaélt a hatalmával és a gyerek belé vetett természetes bizalmával.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »