Siófokon is cigány módszerrel rendezték le a közlekedési vitát a "fiatalok"

Siófokon is cigány módszerrel rendezték le a közlekedési vitát a "fiatalok"

A Kaposvári Járási Ügyészség csoportosan elkövetett garázdaság bűntette és könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat azzal a fiatal férfival szemben, aki Siófok központi részén támadt rá társaival egy kiránduló családra tavaly nyáron, adták hírül honlapjukon a szédületes gyorsasággal megejtett vádemelést.

A vádirat szerint a vádlott 2021 júliusában siófoki otthonának teraszáról észrevette, hogy az utcán testvére szóváltásba került – egy közlekedési konfliktus miatt – egy autóban utazó család férfitagjaival.

A terhelt ekkor négy ismeretlen társával az utcára futott, ahol egyből bántalmazni kezdték a sértettet és vőjét. A vádlott és a vele tartó két ismeretlen személy az idősebb férfit hátulról támadták meg, akit először a fiatalkorú "fiú" ütött meg ököllel a fejénél, majd amikor a sértett a földre került, mindhárman ütötték és rugdalták. Eközben a másik két ismeretlen személy a fiatalabb férfit rúgta meg többször.

Hírdetés

A garázda férfiak csak akkor hagyták abba a kirándulók bántalmazását, amikor a sértett felesége és lánya hívták a rendőrséget.

A képet a siófoki rendőrök készítették a helyszínen:


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »