Simon Zsolt a pénztárcájába nyúlt? Az AKO-nál a Magyar Fórum megelőzte a Szövetséget

Simon Zsolt a pénztárcájába nyúlt? Az AKO-nál a Magyar Fórum megelőzte a Szövetséget

Nyitókép: Körkép.sk

Amit a Körkép.sk majd egy hete előre jelzett, bekövetkezett. Az AKO legfrisebb felmérése alapján az oligarcha Világi Oszkár csicskásaként indult Simon Zsolt egyszemélyes pártja, a Magyar Fórum megelőzte a Szövetség-Alianciát.

Február 10-én egészen pontosan ezt írtuk:

Simon Zsolt értesüléseink szerint mindent megtesz annak érdekében, hogy megtévessze a felidéki magyarságot. Ezt szolgálja majd az egyik jelenleg meg nem nevezett, országosan ismert ügynökség következő, jövő héten megjelenő közvélemény-kutatása is, melyben, – ha jók az értesüléseink – a Magyar Fórum a Szövetség-Aliancia előtt szerepel. Hogy ez mennyire életszerű, látva a legutóbbi megyei és önkormányzati választások eredményeit, ahol Simonék szinte mérhetetlen eredményt értek el, olvasóink fantáziájára bízzuk. Mint ahogy azt is, mi motiválhatja az adott ügynökséget, hogy ilyen eredménnyel álljon elő.

Hírdetés

A Joj TV csütörtök este közzétett felmérése szerint az AKO ügynökség felettébb gyanús, és mindenféle manipuláció gyanúját felvető felmérése szerint ha most tartanák a parlamenti választásokat, azon a következő eredmény születne:

Hlas- 18,9 % Smer – 16,3 % PS – 13,7 % SaS – 7,9 % OLaNO – 7,3 % Sme rodina – 7,1 % KDH – 6,9 % Republika – 6,6 % SNS – 4,0 % Magyar Fórum – 2,8 % Szövetség-Aliancia – 2,1 % Kotleba pártja – 1,5 % Kék koalíció – 1,3 %  

Vajon mennyibe kerül egy felmérés az AKO-nál? És egy olyan, amely Simon Zsoltot 2,8, a Szövetséget pedig 2,1 százalékra méri?

Egy IP-címről csak egyszer lehet szavazni.

Körkép.sk


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »