Simon Gábor már eleget lopott

Sokszor vádolnak minket azzal, hogy állandóan a Jobbik vezetés bűnös ügyeivel foglalkozunk. Vannak akik szerint egyáltalán nem kéne ezzel foglalkozni, de még a lájtosabb kritikusok is – akik elismerik ennek a szükségszerüségét – hiányolják a Zsidesz, a Maszop és egyéb nemzet- és hazaáruló pártokról szóló leleplezéseket.
Úgy gondoltuk itt a nagy alkalom, hogy Simon Gábor esetével bizonyítsuk azt, hogy portálunk helyesen jár el akkor, amikor a Maszopzsideszkádéenpédéká szaros ügyeivel nem foglalkozik.
Tehát itt van ez a Simon Gábor. Találtak a bankszámláján egy rahedli pénzt, amit minden bizonnyal lopott vagy loptak a haverokkal (lehet, hogy ennek a többszörösét is, csak azt már elkurvázták meg elkaszinózták). És???? Melyik szarházi nem csinálja ezt azok közül? Eldobunk egy galacsint a parlamenti patkóban az emeszpések vagy fideszesek felé és tuti, hogy egy korrupt, megalkuvó hazaáruló söpredék alakot találunk el.
De akkor miért nem ők? Azért kedves olvasó, mert a mi fajtánk nem nekik adott bizalmat. Nem nekik kampányoltunk, nem miattuk kockáztattuk egzisztenciánkat, az utcán a testi épségünket. Nem az ő kampányukra költöttük a saját kis pénzünket, nem rájuk szavaztunk, nem miattuk csordult ki a könnyünk, amikor a Szent Korona előtt letették az esküt; hogy a nemzetet fogják szolgálni. Március 15-én, október 23-án nem az ő rendezvényeikre jártunk, május 1-én az Óbudai szigetre mentünk majálisozni és nem a Népligetbe. Hát, ezért. És aki ezt nem érti, nem tudja felfogni azt csak sajnálni tudjuk. Az menjen megint ingyen (rosszabb esetben saját pénzéből) kampányolni Szasziéknak és hallgassa a következő négy évben is azt, hogy ‘ellenzékből nem tudunk semmit sem csinálni’ ostoba mantrát. Eközben pedig az istenített vezetőik luxusingatlanokat vásárolnak és élnek mint Marci Hevesen.

Hírdetés

magyarhajnal.com


Forrás:magyarhajnal.com
Tovább a cikkre »