Simicska tényleg dróton rángathatja Vonát?

Simicska tényleg dróton rángathatja Vonát?

Vannak következetes emberek. Ilyen például Jávor Benedek. Nem értünk vele egyet, sőt szerintünk a javaslatai ellentétesek a nemzet érdekével, de tagadhatatlan, hogy két éve, egy éve is ellenezte, és ma is ellenzi a paksi bővítést. Vannak ingó-bingó közszereplők, akik időnként hülyeségeket beszélnek. És persze vannak a politikai prostik.

Ki ne hagyjuk Simi marionettfiguráját, aki hajlamos elhinni, hogy az oligarcha tényleg miniszterelnökké teszi, és ezért most mindent megtesz az oligarcha kegyeiért.

Vona Gábor ha kell, szembe köpi néhány hónappal korábbi önmagát a kvóták kérdésében, és ha kell, akkor szembe köpi magát az energiabiztonság kérdésében is. Ezt mondta Vona Gábor 2014-ben a paksi bővítésről: „a Jobbik kezdetektől fogva azt a szakmai álláspontot támogatta, hogy Magyarország számára középtávon az atomenergiának nincs alternatívája és hogy az orosz technológia a legbiztonságosabb, hiszen korábban is az volt Pakson. Mi akkor is következetesen ezt képviseltük, amikor a Fidesz és az MSZP váltogatta az álláspontját.”

Hírdetés

2016 novemberében viszont már üvöltve kérdezte a parlamentben: „Ki az, aki a paksi atomerőmű szerződését megkötötte az emberek megkérdezése nélkül?” Érdekes fordulat ez, különösen annak tudatában, hogy egy, a Jobbikhoz közeledő üzletember köztudottan rühelli az oroszokat és a paksi beruházást. A marionettbábúk pedig úgy táncolnak, ahogy a drótot rángatják fentről. Korábban elsősorban Oroszországból, most – miután megégették magukat a KGBélával és a Szurkov-üggyel – talán egy új veszprémi kecóból mozgatják őket.

A kvóták ügyében nem kellett ennyi idő a pálforduláshoz. Vona artistákat megszégyenítő mutatvánnyal jutott el attól, hogy az alkotmánymódosítás leszavazása hazaárulás, addig, hogy ne szavazza meg az alkotmánymódosítást.

A baloldali pártokról régóta tudható hogy mit várhat tőlük az ország. A Jobbik viszont egy olyan párt, amely már elkezdte a leszámolást önmagával, és amelyben éppen ezért már senki nincs biztonságban. Novák Előd például időben figyelmeztetett a dróton rángatásra.

Nem lennénk most a Jobbik szavazói helyében. Volt egy nemzeti radikális pártjuk, világos célokkal, de ezt elvették tőlük. Úgy tűnik, végül sajnos igaznak bizonyul a megállapítás, hogy a Jobbik elnöke nem más mint egy politikai prostituált.


Forrás:spiler.blog.hu
Tovább a cikkre »