Simicska: Öngyilkosnak tart engem?

Simicska: Öngyilkosnak tart engem?

„Érdekes feltételezés, de egyet mondanék: öngyilkosnak tart engem?” – közölte az RTL Híradójában Simicska Lajos arra a kérdésre, hogy van-e atombomba a kezében, amellyel meg tudja buktatni Orbán Viktort.

Az RTL annak kapcsán kereste meg Simicskát, hogy kedd reggel a kormány egyik nemzeti konzultációs plakátjára az általa elhíresült, a miniszterelnököt szidalmazó feliratot festett. Mint mondta, bosszantotta a hazug és álságos kampány, ezért nyilvánított véleményt.

A híradóban Simicska ugyanakkor azt is elmondta, atombombák nincsenek ebben az országban, folyamatok vannak a politikában. Arról is beszélt, hogy ezt az országot csak emberek tudják megváltoztatni.

Hírdetés

Lapunk tulajdonosa szerint Orbán Viktor maffiaállamot épített ki, lebontotta a demokráciát, de ebben neki is személyes felelőssége van.

A miniszterelnök egyik legjobb barátját, Mészáros Lőrincet pedig egy tehetségtelen senkinek tartja: „Mindig is az volt, és az is marad” – fogalmazott az ezzel kapcsolatos kérdésre Simicska Lajos.

Simicska korábban az Atv.hu-nak is azt mondta, hogy már 2014-ben, a választás után úgy látta, nem demokratikus irányba mutatnak a kormány intézkedései. Arról beszélt, hogy a miniszterelnök elmondta neki, milyen tervei vannak a következő négy évre, amelyekkel Simicska Lajos nem értett egyet, és közölte Orbánnal, hogy ebben nem tud részt venni.

„Ehhez tartom magam mind a mai napig” – hangsúlyozta Simicska, hozzátéve, hogy a kormányfő erre megrántotta a vállát, és azt reagálta: „Értsd meg, Lajos, másodszor van kétharmadom, és ezt most muszáj megpróbálnom!” Simicska Lajos ekkor felhívta a miniszterelnök figyelmét arra, hogy nem ebben állapodtak meg.

Az ATV riporterének felvetésére, hogy létezik-e az a titkos fegyver, amivel megbuktatható Orbán Viktor, Simicska Lajos értetlenségének adott hangot. A vállalkozó szerint abból nem következik az Orbánt megbuktató titkos fegyver léte vagy nem léte, hogy kifejezte véleményét, vagyis „nem hagyta szó nélkül” a kormány Soros-ellenes plakátjait, és úgy döntött, hogy ráírja az őszinte véleményét.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »