Simicska-jelző és új kontextus: igazán színvonalas műsorral debütál a Hír TV-n Drágabolgárúr klubrádiós jobbkeze

Hétfő este debütál a Hír TV-n az Alinda című beszélgetős műsor, amelynek vendége Tereskova lesz. A képzőművész-előadó alaposan meglepődik a nyitókérdésen.

Egy napokban készített HVG-interjú szerint Veiszer Alinda tisztában van vele, hogy „egyáltalán nem mindegy az a kontextus, ahol, és amiben a műsorodat készíted”. Szerinte azonban a Hír TV kontextusa sokat változott az utóbbi fél évben, mára a híradói abszolút vállalható, objektív hangvételt ütnek meg.

Első adásának vendége, az extrém popelőadásairól is ismert Tereskova legutóbb azzal került a hírekbe, hogy pop-art stílusban 57-szer festette le Orbán Viktort. (A portrékat darabonként 57 ezer forintért árulta, és jó sokat el is adott belőlük.) A képekből készült tárlatot egyébként Lévai Anikó is megtekintette, és elégedett jó benyomássokkal távozott onnan.

Tereskova a miniszterelnöki sorozattal kapcsolatban azt nyilatkozta, hogy azt fest, amit lát, és amit érez. „Őt látom mindenütt. Ő most a megélhetésem záloga. Azért dolgozom, hogy pénzt keressek. Mint mindenki más".

Hírdetés

A hvg.hu-nak pedig úgy fogalmazott, alkotását nem politikai állásfoglalásnak szánja, mert szerinte az ma Magyarországon egzisztenciálisan és morálisan is veszélyes. Mindössze szerette volna bemutatni, „mi a helyzet Orbán Viktorral, Magyarországgal és az ágyneműmintákkal”.

A műsor konzervatív füleket kevésbés simogató beharangozója szerint valóban sokat változott az a bizonyos kontextus.

(HVG nyomán)

Korábban írtuk: Bevásárolt a Hír TV: Drágabolgárúr volt jobbkeze is a polgári nézőközönséget szórakoztatja


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »