Simicska "asszonyai" is repülhetnek az államigazgatásból?

Adózási reformba csomagolva válthatják le Vida Ildikót – írja A Figyelő. Mint ismert, Simicska Lajos embereit hónapok óta szorítják ki a kormányzati apparátusból, ám a legnagyobb hal, a NAV-elnöke eddig mindent túlélt.

Az elnökasszony távozásával kapcsolatos, kevésbé árnyalt miniszteri bejelentések a Figyelő tudomása szerint alaposan megdöbbentették az adóhatóság állományát, akik most nagyon várják a friss információkat a szervezet jövőjéről. Éppen ezért a bizonytalanság, illetve az abból fakadó kevésbé céltudatos munkavégzés jellemzi most a hatóságot, ennek pedig milliárdokban mérhető kára lehet az államház tartásra nézve – írja a Figyelő.

Hírdetés

Vida mellett Dávid Ilona és Németh Lászlóné a két másik hölgy, akik legtovább bírták a simicskátlanítást, a férfiak többsége „elesett a csatamezőn”. A MÁV vezetőjéről, Dávid Ilonáról szinte hetente jönnek más és más hírek: múlt hét vége felé azt lehetett hallani, hogy kettő-négy hónapja lehet hátra, aztán e hét elején azt mondták lapunknak, hogy mégis megvan iránta a kormányfő bizalma. Az energetika területén is nagy a mozgás, Baji Csabának távoznia kellett az MVM éléről, most Paks lehet soron.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »