Simicska, a látnok: A Jobbik nyeri a 2018-as választásokat

Az RTL Klub Híradója szerda este adta le a Simicska Lajossal készült interjú második felét, amelyben a milliárdos vállalkozó leszögezte, nem támogatja anyagilag a Jobbikot, de a szavazatára számíthat a legerősebb ellenzéki párt. Mint mondta, ő csak a szerződéseket kötött a párttal, “pénzük nekik van, én csak üzletelek velük”.

Orbán Viktor egykori jó barátja, a korábban a Fidesz mögött álló üzletember az interjú első részében még arról beszélt, hogy azért veszett össze a miniszterelnökkel, mert az „véglegesen elárulta azokat az értékeket és célokat, amelyeket valaha kitűztünk magunk elé”. A demokrácia lebontását egy Orbán által lekövetett árulásnak nevezte.

A szerdai interjúrészletben a vállalkozó ehhez kapcsolódva kijelentette, a 2018-as választás messze nincs lejátszva, de véleménye szerint azt a Jobbik fogja megnyerni. Arra a kérdésre, hogy támogatja-e a legerősebb ellenzéki pártot, közölte, hogy anyagilag nem, viszont a Jobbikra fog szavazni.

Mint mondta, ő csak a szerződéseket kötött a párttal, “pénzük nekik van, én csak üzletelek velük”.

Emlékezetes, a fideszmédia – közpénzből – azt próbálja meg folyamatosan sulykolni, hogy a Jobbik és Simicska közötti adásvétel tiltott pártfinanszírozásnak minősül, pedig a Jobbik törvényes módon vásárolt 1100 óriásplakátot a Mahir Cityposter Kft-től


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »