Shane Tusup: Miről beszél, én magyar vagyok!

Hosszú Katinka edzője és férje, Shane Tusup attól fél, hogy felébred álmából, pedig az olimpia csak most kezdődik.

Rio: melyik magyar mikor látható?

Hosszú Katinka 100 méter háton szerzett olimpiai aranya után Shane Tusup örömittasan nyilatkozott az NSO-nak. Mint mondta attól fél, hogy felébred az álmából, pedig még csak most kezdődik az olimpia. Így most nincs is idő ünnepelni.

Hosszú edzője és férje teljes sokkban volt, hogy szerelme meg tudta nyerni a száz hátat. „Tudtam, hogy benne van az esély, hogy képes Katinka megnyerni, de abban nem lehettem biztos, hogy ez kijön a medencében” – tette hozzá.

A medence partján kívülről jól látható szurkolásáról elmondta, nehéz neki, hogy abban a 15-20 percben, amikor Katinka magára marad, tehetetlen. „Nehéz ez nekem, és ez a feszültség jön ki belőlem a medence partján. Nevessenek ki, mondják azt, hogy egy marha vagyok, de ha egyszer tudok ezzel egy plusz lökést adni, az már jó. Elmegy a hangom, vért köpök, de megéri” – emelte ki Shane Tusup.

Arra a kérdésre, hogy nem nehezebb-e neki, amikor amerikaiak ellen kell versenyezni csak így felelt: „miről beszél, én magyar vagyok, persze sok tengerentúlival jó kapcsolatot ápolunk”.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »