SERENA…

SERENA…

Serena Williams a világ egyik legjobb teniszezője. Ez tény. Ám ez a tény a legkevésbé sem akadályozta meg abban, hogy legutóbbi mérkőzésén pont úgy viselkedjen, mint egy kibaszott hisztis picsa. Tessék szépen megnézni a vonatkozó felvételeket, azokon ott van minden.

Ezek után készült róla egy karikatúra, amely igen találóan és tényszerűen kibaszott hisztis picsának ábrázolja a mérkőzésen kibaszott hisztis picsaként viselkedő teniszezőt. Igen ám, de a mai világban ez nem megy, a mai világban, ha kibaszott hisztis picsként ábrázolsz egy kibaszott hisztis picsát, akkor mindjárt kiderül, hogy szexista vagy meg rasszista vagy. Ez persze már a nevezetes mérkőzésen szóba került, amikor Serena Williams leszeistázta és rasszistázta a bírót, aki merészelte figyelmeztetni, hogy ne viselkedjen úgy, mint egy kibaszott hisztis picsa. Sőt, le is tolvajozta és megfenyegette a bírót. Abban a biztos tudatban, hogy ő ezt megteheti, azon egyszerű oknál fogva, hogy néger.

Hírdetés

Na, ezért tessék szépen megnézni és jó sokfelé terjeszteni ezt a karikatúrát.
Nehogy azt hihesse a világ egyik legjobb teniszezője, nyugodtan viselkedhet kibaszott hisztis picsként, csak azért, mert feka, és csak azért, mert az idióta liberális világ majd úgyis megvédi őt.

u.i.: Egy kis Ponyvaregény parafrázis a végére:

-Serena Williams úgy néz ki, mint egy kibaszott hisztis picsa?
-Igen…
-Akkor nyugodtan baszogathatod! 

https://888.hu/article-tul-piszi-lett-a-vilag-serena-williams-karikatura-csapta-ki-a-biztositekot


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »