Serceg a DK jóemberkedés lemeze

Serceg a DK jóemberkedés lemeze

Dobrev Klára legyen az ország anyukája

– e bejegyzés olvasható Gyurcsány hites feleségének blogjában, felidézve egy 14 éves kiskamasz óhaját. Az ábrándozó fiúcska a napokban egy szombathelyi DK-s kampánygyűlésen vált ki a tömegből, hogy odalépve hozzá, közvetlenül a párt miniszterelnök-jelöltjének fülébe súgva ossza meg féltve őrzött vágyálmát.

Gyurcsányéknál immár családi tradícióvá vált a trükkök százainak variálása. Nemrég a pápai piacon Dobrev asszony egy üres cekkerrel tébláboló, nélkülöző néni iránt mutatott mély együttérzést, máskor önzetlenül nem kevesebb mint húsz szájmaszkot ajándékozott valamelyik kórháznak, de volt, hogy férje egy ceglédi eltévedt, véletlenül talált kislányt fogadott be szerény rózsadombi hajlékukba. A DK péeres stábjának feladata, hogy szavazók toborzására szívhez szóló, érzelmekre ható történeteket fabrikáljon. A jóemberkedés lemez azonban nagyon serceg. A szombathelyi gyerkőc túltolt biciklijének küllői pedig csúnyán össze is kuszálódtak.

Az ország anyukája szerep ugyanis eleve nagyon hiteltelen Dobrev Klárának. Egy igazi anya még csínytevésen kapott gyerekét sem próbálja bemártani, kárt okozni neki brüsszeli idegenek között, hanem a széltől is óvja és ha kell anyatigrisként védi a hazáját. Egyébként is bocs, de a státusz már több mint ezer éve foglalt.

A DK kiskamasz mesét író stábja elfelejtette, hogy Szent István király 1038-ban a halála előtt az országot és a Szent Koronát megóvásra Isten anyjának, Szűz Máriának ajánlotta fel. A védőszent Mária tiszteletére a múlt század elején Regnum Marianum (Mária Országa) néven szegény gyerekek felkarolására egyesület is alakult, amelyet az 50-es években betiltottak, tagjait, 13 papot később lecsukták. A városligeti Regnum Marianum templomot pedig Rákosi parancsára felrobbantották. A hatalmas robajt bizonyára hallotta Dobrev Klára nagypapája is, aki az idő tájt a kommunista párt vezetését erősítette. Tudjuk, hogy Klára erről mit sem tehet, de Mária országában mégsem szeretnénk látni, ahogy Klára az országában – ígérete szerint – hogyan dobja szemétládába az alkotmányt. A laza mozdulat káoszt és alighanem a 2006-ot felidéző újabb lovasrohamot hozna magával.

Hírdetés

„Az ország anyukája” törtetés, az erőltetetten magabiztos fellépés mögött nem annyira a haza szeretete, inkább a simliskedve összeszedett milliárdos vagyon féltése rejlik. A DK-rajongók most még nem veszik észre, hogy az idei 7 százalékos gazdasági növekedés előnyeinek biztonságából ők csupán a Gyurcsány család bepalizott ajtónállói. Dobrev Klára pedig nem lehet az ország anyukája, hanem legfeljebb gonosz mostohája. Aki az ország függetlenségének feladása árán a mérgezett almával az Európai Egyesült Államok modelljét akarja mindannyiunk torkán lenyomni.

(A borítóképen Dobrev Klára. Forrás: Facebook.)

Kruppa Géza – www.magyarnemzet.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »