Sepsiszentgyörgyön részeg halottakat nem szolgálnak ki!

Sepsiszentgyörgyön részeg halottakat nem szolgálnak ki!

A Cimborák Bábszínház Részeg halottakat nem szolgálunk ki! kirakat-előadása megtekinthető június 19-én, szombaton és június 21-én, hétfőn 21:07 és 22:11 kezdési időpontokban, a Szabadság térre épített 12 fős nézőtérről. Ajánlott mielőbb jegyet foglalni a 0755 335400 telefonszámon, Csüdöm Eszternél. Egy jegy ára 10 lej. A helyfoglalás az érkezés sorrendjében történik. Kérjük, öltözzenek a szabadtéri előadási viszonyoknak megfelelően és hozzanak magukkal személyi igazolványt és hajgumit! Ajánlott életkor: 14+.
 

Az előadásról a szervezők ezt közölték:

“2021-et írunk és egy dolog biztos: a világ a feje tetejére állt! Ebben a világban az abszurditás hétköznapi, a groteszk megszokott. Történetünk főszereplője Nagymamóka, akinek néha siralmasan tragikus, máskor meghatóan romantikus, vagy épp hajmeresztően félelmetes, de mindenképpen fordulatos és akciódús kalandjait követhetjük figyelemmel.

Hírdetés

Dehogyis! Nincs semmi izgalmas! Igazából nem is történik semmi… szóval nincs semmi újság! Sőt, Nagymamóka nem is főszereplő! A szódásüveg az! Vagy inkább a gránitobeliszk? Esetleg egy krizantém? Végülis minden csak nézőpont kérdése!

Társadalomkritika bábokkal, avagy görbe tükör egy ablaküvegen keresztül, Örkény-módra. Erre kell számítani! Vagy arra! 

FIGYELEM! A Szabadság téren felépített nézőtér 12 személyes, ezért ajánlott előre jegyet foglalni! Az előadást megtartjuk, ha esik, ha havaz! Kérjük, hozzanak magukkal személyi igazolványt és hajgumit!” 


Forrás:erdely.ma
Tovább a cikkre »