Sepsiszentgyörgyi és dálnoki ­előfizetőnkhöz került a fél disznó (Farsangi nyereményjáték)

Sepsiszentgyörgyi és dálnoki ­előfizetőnkhöz került a fél disznó (Farsangi nyereményjáték)

Pénteken adtuk át a Bertis csoport húsüzleténél a szerencsés nyerteseknek farsangi nyereményjátékunk két fődíját. Az egyenként több mint félmázsás nyereményt az előírásoknak megfelelően védőruhában vette át Magyari Margit sepsiszentgyörgyi és Muzsnai Dénes dálnoki előfizetőnk (felvételünk).

Az érthetően jó hangulatú találkozón Magyari Margit – aki három hónapos kisbabáját csak rövid időre hagyta a család gondozására – elmondta: rendszeres újság­olvasó, s bár az internetes lapok sem idegenek számára, azért jó érzés kézbe venni egy nyomtatott újságot. Egyébként az átadáson is jelen lévő édesapja cégénél dolgozik, de most minden idejét a kicsinek szenteli, s ha a nyeremény feldolgozása után nem is tudja „megkínálni” a család legifjabb tagját, közvetve, hiszen szoptat, a baba is részesül a jó falatokból. A kismama azt is elárulta, hogy magyarózdi nagymamája révén a család rendszeresen hódolt a disznóvágás hagyományának. Szereti a természetközeli, hagyományos ételeket, amiben bizonyára az is szerepet játszik, hogy nyolcadikig waldorf-osztályba járt.

Hírdetés

Muzsnai Dénes dálnoki nyugdíjas szabóként dolgozott a megyeszékhelyen, de a gazdálkodást soha nem hagyta abba. Igaz, manapság már nem éri meg, mondja, de azért évente egy disznót felnevelnek, s nem hiányzik a néhány juh és a majorság sem az udvarból. Az újságolvasás pedig olyan számára, mint a napi betevő, a portára már a Megyei Tükör is rendszeresen járt, így nem volt kérdés soha, hogy a Háromszéket is megrendeli. „Mi soha semmit nem nyertünk, most se nagyon számítottunk rá, ezért még nagyobb az öröm” – tette hozzá a felesége.

Amint múlt heti beszámolónkban és a Sepsi Rádióban élőben lezajlott sorshúzáson is elhangzott, farsangi nyereményjátékunkon közel ezerhétszáz előfizetőnk vett részt, vagyis csaknem minden harmadik olvasónk bízott abban, hogy elnyeri a partnereink által felajánlott kilencvenöt nyeremény egyikét. (Fer-)


Forrás:3szek.ro
Tovább a cikkre »