Senkit nem hagynak az út szélén: most egy 75 éves vak monori asszonyt rúgnának bele az árokba – másodjára

Senkit nem hagynak az út szélén: most egy 75 éves vak monori asszonyt rúgnának bele az árokba – másodjára

Olvasónk felhívása:

Emlékeznek még arra a vak idős nőre, akit ki akart lakoltatni a végrehajtó maffia néhány hiénája? Akkortájt volt, amikor dicső kormányunk feje kijelentette, hogy „Nem hagyunk senkit az út szélén!” Hát nem is hagytak! Belerúgták a családokat az árokba és sokakat öngyilkosságba kergettek.

Arról a néniről van szó, aki elveszítette a férjét, ott maradt a hitelükkel. Sajnos a csapások nem kerülték, nemsokára fia is meghalt. Pár évre rá megvakult, így már teljes értékű munkát sem tudott végezni – bajba került az emelkedő törlesztőrészletekkel. Így, vakon is és idősen is dolgozott tovább, zokszó nélkül, de hiába! Jellemző a „nemzeti kormányra”, hogy a múltkori hiénatámadás alkalmából a rend héber őrei őt, a saját háza árverésére érkező asszonyt igazoltatták és jelentették fel (az eset az alább látható), de másutt is jelent meg róla cikk.

Azóta sok minden történt vele, sajnos egészségi állapota sokat romlott és még rákot is diagnosztizáltak nála. Kevéske nyugdíjából 2010 októberétől dr. Paróczai Noémi végrehajtó „asszony” tiltatott le havi rendszeres összeget, ennél fogva nyomorog, nemhogy gyógyszerre nem telik neki, sokszor enni is alig-alig jut. Igyekeznek minél előbb félretenni őt az útból, megvonva tőle minden lehetőséget.

Érdekes ez a letiltás, mivel ebből, erről, soha egyetlen elszámolást sem kapott – mesélte. Vajon mire fordítódik ez az összeg? Vagy ez nem elszámolásköteles? Ez talán a végrehajtói hiénakar „zsebpénze”, amit még ki bírnak csavarni az áldozatokból?

Számláit sem bírta fizetni, hiszen annyi már nem maradt. 2013 kevésbé hideg telén teljesen, és 2014 telén, azaz az elmúlt tél egy részén, fűtés és meleg víz nélkül maradt – ha a maglódi önkormányzat tisztességes ügyintézői nem segítenek – ki tudja, mi történt volna vele… Így a legnagyobb hideget már legalább fűtött lakásban vészelte át. Ezt a pechet! A hiénáknak még várni kell!

Ma ismét felhívott engem az idős asszony – most 75 éves –, hogy tanácstalan, nem tudja, hogy mit tegyen. A múltkor segített rajta a közösség ereje, nem került utcára. Most ismét lecsapott rá a végrehajtó maffia, hátha lehet még egyszer szerencséje! Most tudta meg, hogy 2015. június 23-án, kedden ismét jönnek a hiénák hozzá reggel 8-kor. Úgy értesítették, az utolsó pillanatban, hogy ne tudjon már semmit tenni, segítséget kérni, fellebbezésre, egyéb intézkedésre esélye se maradjon!

Megkért engem szépen – hisz neki internete sincs –, hogy ismét próbáljak meg segíteni önök által! Hallotta azt a nemrég történt kilakoltatást, ahol szintén egy beteg idős asszonyt tettek utcára, most meg van rémülve, hogy mi lesz vele.

Hírdetés

Én olvastam valahol önéknél, hogy valaki megkérdezte ezeket a végrehajtó izéket – mert embernek nem lehet őket nevezni –, hogyan tudják lenyelni azt a kenyeret, amit az így megkeresett pénzből vesznek? Erre én is és még sok magyar ember kíváncsi lenne!

Ez lenne hát az a "védelem", amit a kormány ígért az országos szintű banki sikkasztások ellen, amivel a lakosság egy részét földönfutóvá tették?

Ezen „nemzeti kormány” prominens tagja kijelentette, hogy „akinek nincs semmije, az annyit is ér!” Ezért kell a magyar lakosságot ill. a bajbajutott milliót lecserélni „derék menekültekre”, mert ők már értéktelenek (mert ellopták mindenüket).

Na, aki a „nemzeti kormánytól” vár segítséget, az nagyon rossz lóra tett!

A néni kéri önöket, hogy segítsünk neki a nyilvánosság erejével – ha lehet!

Az árverés helyszíne: 2200 Monor, Bocskai u. 3., Végrehajtó Iroda

Időpontja: 2015. június 23. reggel 8 óra


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »