Senkinek nem kell Klapka György legendás zálogháza

Nem érkezett komoly ajánlat a Klapka-birodalom ékkövére – írja a Blikk, amely úgy tudja, sem a céget, sem a legendás Vámház körúti ingatlant nem tudták még értékesíteni az üzletember gyermekei, pedig egyre nagyobb táblák hirdetik a kirakatban, hogy minden eladó.

A tavaly januárban elhunyt Klapka György örökösei márciusban döntöttek úgy, hogy a teljes céget eladásra bocsátják, közös megegyezés alapján. A cégre és az ingatlan megvásárlására azonban már több mint másfél hónapja nem jelentkezett komolyabb érdeklődő.

Hírdetés

A test­vérek megbízott ügyvédje a lapnak elmondta, nem tettek érdemi ajánlatot, addig pedig az üzletház sem működhet rendesen. Az ügyvéd azt mondta, meghosszabbították az ideiglenes állapotot, amely szerint kizárólag eladás folyik az üzlet egy részében, azonban a cég már nem vásárolhat fel és nem vehet át zálogba semmit.

A közel 500 négyzetméteres belvárosi üzlethelyiséget korábban messze áron alul, ki­csivel több mint 300 millió forintért hirdették meg. Korábban Klapka György­ is megpróbálta eladni a birodalmát, akkor mindennel együtt 400 millió forintos áron kínálta megvételre a céget, de akkor sem akadt rá vevő.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »