SENKINEK NEM KELL FÉLNIE!

„Senkinek nem kell félnie!” – közölte Márki-Zay, majd bevonult a városházára, ott folytatta a hazudozást, ahol kampánya legelején már elkezdte, visszavonta kampányígéretét, szintúgy egy hazugságra hivatkozva, behozta magával a patinás alföldi mezővárosba az elmúlt évek összes bukott hülyéjét, meg Botka kommandóját, kirúgta az aljegyzőt meg a jegyzőt, közben azt hazudta, hogy mindez mosolyogva, örömittasan, barátságosan történt, a kirúgottak egyenesen hálásak voltak neki, hülye, aljas és legfőképpen hazug táblákkal díszítette fel a városházát, mindeközben bekapcsolt diktafonnal jár a klozettra is, mint minden paranoiás fasz.

Amúgy tényleg ne féljen senki.

Ez a geci nem lesz sokáig polgármester. 

„Felmentették Hódmezővásárhely címzetes főjegyzőjét

Hírdetés

március 8. 09:07

Betegszabadsága alatt kézbesítették a felmentését Korsós Ágnes hódmezővásárhelyi címzetes főjegyzőnek. 

Felmentették Hódmezővásárhely címzetes főjegyzőjét, Korsós Ágnest – ezt maga az érintett közölte csütörtökön az MTI-vel. A főjegyző közleményében úgy fogalmazott, Hódmezővásárhely új polgármestere, Márki-Zay-Péter korábban együttműködést ajánlott neki, amellyel a város érdekében élni is kívánt. A politikus szerdán azonban váratlanul mégis felmentette főjegyzői feladatai alól.

Korsós Ágnes közölte, 41 évnyi közszolgálati pályája végén, betegszabadsága alatt kézbesítették felmentését, amelyet tudomásul vett. A közigazgatási szakember köszönetet mondott Hódmezővásárhely és Mártély lakosságának, képviselő-testületeinek eddigi támogatásáért és segítségéért, és valamennyi munkatársának az együtt eltöltött évekért. Mindenkit arra kért, hogy tehetsége és tudása legjavát adva tegye a dolgát továbbra is Hódmezővásárhelyért.

Korsós Ágnes 1991-től volt a Hódmezővásárhelyi Polgármesteri Hivatal irodavezető-helyettese, később irodavezetője majd jegyzője, 2010-től pedig címzetes főjegyzőként látta el munkáját. 2013-ban a magyar közigazgatásban végzett több évtizedes szakmai és közösségi munkájának elismeréséül, a Magyar Érdemrend Tisztikeresztje állami kitüntetést kapta meg.” (MTI, mandiner)


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »