Senki nincs a törvény felett!

Na, végre! Végre, valahára egy olyan ellenzéki szlogen, amivel egyet tudok érteni. Mi több, teljességgel azonosulni tudok vele. És igen, örülök, hogy végre valaki táblára írta, kimondta, láthatóvá tette! Hátha így az értelmét is sikerül kihámozni. Akinek esetleg magától nem menne, annak szívesen segítek.

***

A törvény nem engedi meg, hogy etnikai többségünk biztonságában a velünk együtt tanuló etnikai kisebbség tagjait tanórán, szünetekben, avagy iskolán kívűl terrorizáljuk, megfélemlítsük, verbálisan és fizikálisan bántalmazzuk, megzsaroljuk.

***

A törvény nem engedi meg, hogy általános iskolai osztályunkba részegen, bedrogozva érkezzünk.

***

A törvény nem engedi meg, hogy kellő számú igazolatlan hiányzás esetén félévi vagy évvégi bizonyítványt kapjunk.

***

A törvény nem engedi meg, hogy oktatóinkat tegezzük, tanárnőinket büdös kurv@knak, tanárainkat  f@szszopó paraszt g@cinek nevezzük.

***

A törvény nem engedi meg, hogy általános iskolai oktatónkat tanórán, égő cigivel a szánkban veréssel fenyegessük és/vagy lökdössük.

***

A törvény nem engedi meg, hogy vélt vagy valós sérelmünk okán a szüleinket kérjük meg arra, hogy tanárainkat, igazgatónkat fenyegessék, bántalmazzák.

 

Számos sok más fel nem sorolt dolog mellett úgy vélem, hogy akire, vagy aki gyermekeire mindez nem igaz, s mindezek ellenére valamiféle sérelem érte, az bátran tüntessen, s próbálja meg jogait minden lehetséges fórumon érvényesíteni!

Hírdetés

***

A korrektség kedvéért felsorolok néhány olyan dolgot is, amit a törvény megenged.

 

A törvény megengedi, hogy 16 éves korunkig azért járjunk általános iskolába, hogy végre meglegyen a nyolc osztály, és megszerezhessük a jogosítványt.

***

A törvény megengedi, hogy lustaságunkból való tudáshiányunkat tanulási nehézségként diganosztizáltassuk, s így fejlesztőpedagógus segítségét vegyük igénybe arra a kis időre, amíg őt lekurv@zzuk és/vagy megfenyegetjük.

***

A törvény megengedi, hogy liberális jogvédő szolgálatok és/vagy liberális ügyvéd segítségével bepereljünk mindenkit, akit csak tudunk.

***

A törvény megengedi, hogy a családi pótlék összegét ne gyermekeinkre, hanem német chipsre, kínai herbálra, magyar piára, amcsi cigire és svájci csokira költsük.

***

A törvény megengedi, hogy vélt vagy valós sérelmeinket táblákra írva felvonuljunk olyanok társaságában, akik életükben nem szakadtak ki autoszegregált villakörnyezetükből, és/vagy magyarul sem tudnak.

***

A törvény megengedi, hogy nagy nyilvánosság előtt mocskos, trágár, rasszista, kirekesztő jelzőkkel illessük a legfőbb közjogi méltóságokat, valamint a kormánykoalíció tagjait és szimpatizánsait.

***

A törvény megengedi, hogy testvéreinknek, véreinknek száz százalékos kamatra adjuk az uzsorakölcsönt, aminek nagy részéből tőlünk vásárolnak majd dizájnerdrogot.

 

Számos más dolgot enged még a törvény. Hogy mit, azt az arra kíváncsiak bátran megkérdezhetik a liberális jogvédőktől és/vagy ügyvédektől.

Mindazonáltal sok sikert és mielőbbi jogorvoslatot kívánok minden olyan magyar állampolgárnak, aki a törvényeket betartotta, s akit ennek ellenére jogsérelem ért!() VBT ()

The post Senki nincs a törvény felett! appeared first on VBT.


Forrás:vbt.pestisracok.hu
Tovább a cikkre »