Semmi veszély nem fenyegetett, Orbán! Egyszerűen nem engedjük be hazánkba az idegeneket!

Fáradtak vagyunk, de elégedettek is, mert a V4-ek nagy győzelmet arattak – kezdi videóját Orbán Viktor, amit péntek reggel töltött fel a Facebook oldalára „4.40 Csata után” címmel.

„Fenyegetett az a veszély, hogy a létrehozandó menekülttáborokból az európai országokba szétosztják a migránsokat. Ezt a javaslatot sikerült visszavernünk, a saját javaslatunkat pedig elfogadtatnunk, amely világosan kimondja, hogy az ezután létrehozandó menekülttáborokból senkit sem lehet áthelyezni másik országba az adott ország beleegyezése nélkül. Így Magyarország továbbra sem lesz bevándorló ország, Magyarország megmarad magyar országnak” – jelentette ki a miniszterelnök. Hozzátette: a megkezdett munkát néhány óra alvás után hamarosan folytatjuk.

Hírdetés

Az uniós tagországok vezetői több kétoldalú egyeztetést követően megegyeztek a csúcstalálkozó csütörtöki munkanapján tárgyalt témákat összegző zárónyilatkozat szövegében, közte a migráció kezelését érintő kérdésekben – közölte pénteken Twitter-üzenetében Donald Tusk, az Európai Tanács elnöke. Információk szerint az elfogadott szövegben az Európai Unión belül menekültközpontok önkéntes alapon, tagállami felajánlás alapján jöhetnének létre, amelyek úgy a szárazföldön, mint a tengeren érkezett illegális bevándorlók és menekültek kérelmeinek feldolgozását látnák el.

Orbán Viktor csütörtökön arról beszélt, hogy az európai demokrácia megbicsaklott, ezért azt szeretné, hogy helyreállítsák a demokráciát Európában.

ECHO TV


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »