Semmi meglepő: újabb prominens politikus távozik a Jobbikból

Semmi meglepő: újabb prominens politikus távozik a Jobbikból

Kilép a Jobbikból Mirkóczki Ádám, Eger polgármestere – ezt közös közleményben jelentette be kedden a párt és a városvezető – írja az MTI. Mirkóczki távozásával, Sneider és Varga-Damm után újabb népszerű politikus távozik a szebb napokat látott, egykor radikális pártból.

A tájékoztatás szerint megegyezésen alapuló döntés született, és semmilyen nézeteltérés, konfliktus nem áll annak hátterében.

– áll az index.hu által idézett közleményben. Nem politikai döntés született, állítják, bár adja magát a kérdés, akkor végül is milyen. A nyilvánosságra hozott közleményből nem kapunk erre a választ, azt írják:

Hírdetés

– fogalmaz a közlemény.

A tájékoztatás szerint a Jobbik továbbra is támogatja Mirkóczki Ádámot városvezetői munkájában, és ugyanezt a hozzáállást várja el más pártok vezetőitől is. Megemlítik: Mirkóczki Ádám idén januárjától semmilyen pozíciót nem töltött már be a pártban, kizárólag Egerrel foglalkozott, miután tavaly októberben a város polgármesterévé választották.

Ahogy azt néhány nappal ezelőtt megírtuk, a Jobbik Magyarországért Mozgalom az utóbbi időben több képviselőjétől megszabadult, a távozók között ott van a párt korábbi elnöke, Sneider Tamás is.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »