Segítséget kér hajmáskéri harcostársunk és családja

Segítséget kér hajmáskéri harcostársunk és családja

Zilahi Lajos harcostársunk, a Jobbik hajmáskéri elnöke, a Veszprém megyei 1-es választókerület szervezője a Jobbik Veszprém megyei jelenléte óta oszlopos tagja a mozgalomnak, olyan tagtárs és jó barát, aki makacs elszántsággal képviseli a nemzeti gondolatot, dolgozik a Jobbik sikeréért.

Október 29-én azonban minden megváltozott. Munkahelyén, ahol karosszérialakatosként dolgozik, telefonon keresték, hogy otthonuk lángokban áll. A helyszínen megtudta, hogy valószínűleg gázrobbanás történt, a szeme láttára lett a tűz martalékává egy élet munkája, minden anyagi és személyes értékük, a szekrényben őrzött megtakarításaik. A negyedik emeleti lakás teljesen megsemmisült.

A helyzetet tovább súlyosbítja, hogy 20 éves fia a bejárati ajtót tokostól kiszakító robbanáskor a lakásban tartózkodott. Saját erejéből menekült ki az utcára, ahol összerogyott. Testének több mint 50%-a sérült mélyégéssel. Mentőhelikopterrel szállították a győri kórházba. Jelenleg mélyaltatásban tartják, állapota kritikus, életveszélyes.

Jelenleg ifj. Zilahi Lajos felgyógyulása a legfontosabb az összetört család számára, de jó barátként gondolnunk kell a jövőre is.

Szeretnék megkérni minden együttérző harcostársunkat, amennyiben tehetik, segítsék a család életének újrakezdését, hisz a tűzben szó szerint mindenük odaveszett.

Az egykori konyha a robbanást követően:

Hírdetés

Amennyiben tehetik, adományaikat az alábbi számlaszámra utalhatják, közvetlenül a család számára:

Zilahi Éva
OTP 11773487 – 03915288

Amennyiben más jellegű felajánlásuk lenne, azt az alábbi telefonszámon tehetik meg:

Galambos István – 06707036499

A család nevében is szívből köszönjük a segítséget!

Galambos István
Veszprém megye 1-es választókerület elnöke


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »