Segítse Ön is nemzetünk múltjának feltárását!

Legyen részese Ön is a Magyar Turán Alapítvány által végzett magyar eredetkutatásnak. Segítse az alapítványunkat a magyar nép valós történetét feltáró munkájában, melyben szakemberek a modern tudományágak vívmányaival évszázadok alatt berögzült – azonban mára igencsak elavult – dogmákat döntögetnek.

A Magyar-Turán Közhasznú Alapítvány egy olyan szervezet, amely a kutató intézetektől függetlenül is működni képes, azok szakembereit összefogja egy közös fórumba a magyar őstörténet kutatás különböző szakterületeiről (történelemtudomány, régészet, antropológia, genetika, néprajz, nyelvészet). A Magyar – Turán Alapítvány kutatói mind a Magyar Haza elkötelezettjei, tiszteletben tartják a magyar hagyományt és kultúrát, ugyanakkor kutatásaik kizárólag a korszerű tudományosság mentén haladnak. A Turán- kifejezéssel érzékelteti az alapítvány, hogy nem csak a magyarság kárpát-medencei történetét kutatja. hanem a magyarság Kárpát-medencén kívüli vándorlását is, nemzetközi együttműködésben a különböző országok (különösen a rokon népek) tudományos intézeteivel, szakembereivel.

Az alapítvány feladatának tekinti a tudományos eredmények megjelenítését a nem szakértő közönség számára is. Az alapítvány segíti a magyar hagyományőrző csoportok kapcsolatfelvételét a rokon népek hasonló szervezeteivel és segíti a közös programok szervezését és lebonyolítását. Alapítványunk szervezi Európa legnagyobb lovasnomád hagyományőrző rendezvényét, a Kurultaj – Magyar Törzsi Gyűlést. 2011-ben megrendeztük az első Ősök Napját, és kezdeményeztük egy erről szóló törvény megalkotását. Emellett segítjük és támogatjuk a Kárpát-medence magyar hagyományőrző közösségeit a szellemi és anyagi gyarapodásban a szakmai ismeretek átadásától a felszerelések beszerzéséig.

Ha Ön is szeretne részese lenni munkánknak, kérjük, támogassa a Magyar-Turán Közhasznú Alapítványt adója 1 %-a felajánlásával! Adószámunk: 18265871-2-42

Hírdetés

Adószámunk: 18265871-2-42

Bank account No.: 10102086-65899600-01003001 Budapest BankIBAN: HU30-10102086-65899600-01003001SWIFT code: BUDAHUHB

Köszönjük támogatását!

Magyar-Turán Közhasznú Alapítvány
postacím: 1406 Budapest, pf. 22


Forrás:kurultaj.hu
Tovább a cikkre »