Segítő kéz – Segélyakciót indít a Katolikus Karitász a bajba jutott családokért és idősekért

Segítő kéz – Segélyakciót indít a Katolikus Karitász a bajba jutott családokért és idősekért

A Katolikus Karitász, reagálva a bajba jutott családok és idősek egyre gyakoribb segítségkérésére, adománygyűjtő programot indít. A segélyakció, mely a „Segítő kéz” nevet kapta, október 26-án indul és november 25-ig tart.

A Karitász célja, hogy két hónappal karácsony előtt felhívja a figyelmet azokra, akik a mindennapi életben nagy nehézségekkel küzdenek az áremelkedés és a rezsiszámlák növekedése miatt.

A segélyszervezet tisztában van azzal, hogy a válság, az árak növekedése mindenkit érint. A legszegényebbek életét azonban ellehetetleníti. Sok családban kérdéses, lesz-e fűtés, miből fizetik a rezsi költségeit, és mi kerül a boltban a kosárba. Családok ezrei kerülhetnek kilátástalan helyzetbe az idei télen.

Hírdetés

Az adományokat a Katolikus Karitász a jelenlegi válsághelyzetben ellehetetlenülő családok támogatására használja fel segélyakcióiban és felzárkóztató programjain keresztül szakemberei és önkéntesei bevonásával.

Csatlakozzon Ön is és kövesse nyomon a Karitász oldalán, hány család otthonát tették melegebbé, élhetőbbé kályhával, tűzifával vagy egyéb támogatással.

Forrás: Katolikus Karitász

Magyar Kurír


Forrás:magyarkurir.hu
Tovább a cikkre »