Segélyszervezet vezetője: “A kamionosok keressenek új munkát ha nem tetszik, ami Calaisnál zajlik

Felháborító, amit egy jótékonysági szervezet vezetője Claire Moseley nyilatkozott, mikor arról kérdezték, hogy mit szól ahhoz, hogy a kamionosok állandó veszélynek vannak kitéve Calaisnál, mert a bevándorlók rájuk támadnak. A nő egyszerűen annyit mondott, hogy ha nem tetszik a kamionosoknak akkor keressenek más munkát. A nő azt is hozzátette “Nem a világ vége egy új munkahelyet keresni”

Magyar Menedék - Badiny

A fuvarozók szövetségének vezetője felháborítónak nevezte Moseley nyilatkozatát. Richard Burnett elmondta, hogy a hölgy legjobb esetben is naív, de inkább a kamionosok elleni ellenszenvét akarta így kifejezni.

Hírdetés

Richard Burnett véleménye szerint a fuvarozók erejük felett teljesítenek azzal, hogy minden nap veszélynek teszik ki magukat, hogy Nagy-Britannia gazdasága mozgásban maradhasson.

Claire Moseley kiadott egy nyilatkozatot amelyben bocsánatot kért a kamionosoktól és hangsúlyozta, hogy ők nem akarnak mást csak segíteni azokon a szegény embereken, akiknek el kellett hagyniuk hazájukat és kénytelenek sanyarú körülmények között élni a calaisi táborban.

express.co.uk


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »