Sean Penn azon rágódik, ragadjon-e fegyvert az ukránok oldalán

Sean Penn azon rágódik, ragadjon-e fegyvert az ukránok oldalán

A színész arról is beszélt egy interjúban, hogy a háború kitörésekor épp az ukrán elnökkel volt.

Sean Penn egyre többet gondol arra, hogy harcolnia kellene Ukrajnában az oroszok ellen – derült ki a Hollywood Authenticnek adott interjújából, amit a 24.hu szemlézett. „Az egyik nap még Brentwoodban állok egy benzinkúton, a másikon pedig már azon agyalok, hogy felvegyem-e a fegyvert az oroszok ellen. Mi a fene történik?” – nyilatkozta az Oscar-díjas színész, aki a háború kitörésekor épp Ukrajnában forgatott dokumentumfilmet.

Hírdetés

Sean Penn arról is beszélt, hogy a filmterv már évek óta kész volt, Vologyimir Zelenszkij ukrán elnökkel két évvel ezelőtt beszélt először Zoomon egy olyan filmről, amely majd Ukrajnát mutatja be – akkor még nyilván háború nélkül. A színész az invázió előtt egy nappal találkozott először személyesen az elnökkel, és állítása szerint a háború első napján végig vele volt. Néhány nappal később azonban elhagyta Ukrajnát, autóját hátrahagyva, gyalog menekült el az országból.

„Az egyetlen észszerű ok arra, hogy miért maradtam volna tovább az országban az lett volna, ha fegyvert fogok, valószínűleg golyóálló ruházat nélkül, mivel külföldiként az ember inkább odaadná a védőöltözetét a helyi civileknek, akiknek nincs ilyenjük, vagy a harcosoknak, akik képzettebbek, vagy egy fiatalabb férfinak, egy nőnek” – fogalmazott a színész, aki azt tervezi, hogy visszatér az országba, ám egyelőre nem tudja, milyen konkrét tervekkel.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »