SCHULZ VÉLETLENÜL ELMONDTA A TUTIT!

SCHULZ VÉLETLENÜL ELMONDTA A TUTIT!

Nézzük csak: 

„Beszélni kell Orbánnal, nem a fejére koppintani

 Párbeszédre van szükség azokkal, akik úgy gondolkodnak, mint Orbán Viktor, mondta Martin Schulz, az Európai Parlament elnöke egy bajorországi regionális lap fórumán. Szerinte a legrosszabb megoldás az, ha rákoppintanak Orbánék fejére, mert így csak áldozatnak állítják be őket, írja az MTI.

Schulz szerint Orbán Viktor egy Európában többséginek számító véleményt képvisel, ami ugyan téves, de komolyan kell venni, a megoldás pedig a párbeszéd lehet. A német szociáldemokrata politikust arról is kérdezték, hogy mikor fogy el Európa türelme Magyarországgal szemben, hisz a kormány közvetlen módon már az utolsó ellenzéki lapot is megszüntette. Schulz ezzel kapcsolatban annyit mondott, hogy nem ért egyet az uniós tagság megvonásával, amit Jean Asselborn luxemburgi külügyminiszter vetett fel.

Donald Tusk, az Európai Tanács elnöke is beszélt a fórumon, szerinte jól látható, hogy az Európai Unió az egyetlen igazi liberális demokrácia, Wolfgang Ischinger, a müncheni nemzetközi biztonságpolitikai konferenciavezetője pedig kiemelte, hogy „a mai Európa a valaha volt legjobb Európa”, hisz minden menekült ide szeretne jönni, nem pedig például Oroszországba.” (Index) 

És akkor ismételjük meg a félelmetes, féktelen agyvelejű, még a nyolc általánost is elvégző Schulz mondandójának lényegét:

Hírdetés

„Schulz szerint Orbán Viktor egy Európában többséginek számító véleményt képvisel, ami ugyan téves, de komolyan kell venni, a megoldás pedig a párbeszéd lehet.”

Vagyis,

1.: Az Európai parlament elnöke is tudja, hogy amit Orbán képvisel, az a többségi vélemény;

2.: Mivel az ő, valamint elvtársai véleménye nem egyezik a többségi véleménnyel, a többségi véleményt egyszerűen tévesnek minősíti;

3.: Az elnök úr, egészen kifinomult demokratikus elkötelezettségről tanúbizonyságot téve kijelenti, hogy a többségi véleményt képviselőket komolyan kell venni;

4.: Sőt! Még azt is kijelenti, hogy a többségi véleményt képviselőkkel beszélni kell;

Azért ez megnyugtató nem? Hiszen akár közénk is lövethetne az elvtárs…


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »