Schmidt Mária holokausztluvnyának zsenáns a fia

Schmidt Mária holokausztluvnyának zsenáns a fia

A Magyar Nemzet július 2-án tömör beszámolót közölt arról, hogy az LMP társelnöki posztjára emlegetett Ungár Péter visszalépett. A lap kérdésére Ungár elmondta, „tisztában van vele, hogy családi háttere is támadási felületet jelenthet.”

Ugyanis „Ungár Péter édesanyja a Fidesz értelmiségi hátországához tartozó, a Terror Háza Múzeumot is irányító Schmidt Mária, míg nagynénje az egykor a Fideszben politizáló, majd az SZDSZ országgyűlési képviselőjeként dolgozó Ungár Klára.”

A tényekkel ölni lehet.

Érdemes hosszan bámulni a lapnak a jelentéséhez csatolt premier plán fotóját. Íme:

Ritka összeillő két példány. Ami a felbonthatatlan faji egymáshoz tartozás boldogságán, a letagadhatatlan arcvonásokon túlmenően összeköti őket, azt a képfelirat árulja el: „Ungár Péter Szabó Tímeával a Budapest Pride fesztivál június végi hivatalos megnyitóján”.

Elképzelhető a magát ma a holokausztügyben jobboldali keménykedőnek lefestő holokausztluvnya anyuka idegessége, hogy LMP-s vezérürüként fiának árnyéka a saját táborában vet kínos fényt nemzőjére, aki ráadásul a Lauder Javnéba küldte Péterkéjét tanulni.

E korábban csak a holokauszttanulmányokkal foglalkozó, a tel-avivi egyetemen is forgolódó Schmidt Máriáról tudni kell, hogy az ő javaslatára fogtak bele a totálisan felesleges, az adófizetői pénzt vivő Sorsok Háza nevű épület kivitelezésébe, amely része volt a sok-sok tízmilliárd forintot kóstáló, és a kormánynak a konyhára semmit nem hozó, méregdrága holokauszt évi ünnepségeknek.

Egyébként e fideszes megmondóasszony volt az is, aki az első Orbán-kormány idején a miniszterelnök főtanácsadójaként intézte el, hogy ne indítsanak jogi eljárást Surányi György volt MNB-elnök ellen a bank bécsi lerakata által bukott 150 milliárd forint veszteség ügyében, amelyet e díszpéldány okozott éppen úgy, mint az MNB aranytartalékának elkótyavetyélését.

Micsoda családi telefonok mehetnek luvnyáéknál! El tudjuk képzelni.

– Drágám – hívja fel Schmidt Mária Ungár Klárát -, miért kellett lebuzizni Kocsis Mátét, amikor te is buziková vagy, angyalkám?

Mire Péter nagynéni Schmidt Máriához:

– Nézd, virágszálam, ne védd te csak a pártodat. Hány milliárddal jártál jól, hogy tesókámnak, Andrásnak, meghalt férjecskédnek nyomtad ki a jó infókat, mint amikor a Budapesti Ingatlanfejlesztő dirije volt? Tudod, csillagom, amikor ő intézete az Andrássy 64 teljes ingatlanbizniszét is.

Szalonna János – Kuruc.info


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »