Schilling Árpád listája már mindennek a legalja

Schilling Árpád listája már mindennek a legalja

A nem éppen izléses és magas színvonalú előadásairól elhíresült Krétakör színház alapítója közösségi oldalán elkezdte listázni a 60 év alatti – ez már önmagában diszkrimináció – Fideszt támogató művészeket.

Schilling Árpád listájára negyedik helyen felkerült Szalóki Ági Liszt Ferenc-díjas előadóművész, dalszerző, aki a Facebook-on rögtön érdeklődött a színigazgatónál, hogy ezek után mi vár rá, guillotine, kötél, vagy golyó…
Idővel persze a Schilling-bejegyzés és így a viszontposzt is törlésre került, ám a nyoma, az internetes technikának hála megmaradt, így nemcsak azt tudjuk, hogy ezek hogyan viselkednek mindenkivel, aki nem felel meg az ő gyűlölködő, hazudozó, tüncikéző értékrendjüknek, hanem annak is újabb tanújelét adták, hogy mennyire szánalmasak.

Kirakom, törlöm, aztán magyarázkodom – körülbelül ez ma Schilling és társainak stílusa.

Mert mit is írt végül magyarázatul ehhez az egészhez a krétakörös?

„Listák igenis léteznek. A köztévében, a rádióban, az újságokban, a pályázatok ügyében döntő és a kitüntetéseket kiutaló bizottságokban, a közpénz felett őrködők hivatalaiban. A listák itt vannak velünk, és azért létezhetnek, mert a listán nem szereplők teljességgel érzéketlenek a listán szereplőkkel szemben.”

Hírdetés

Ezeket a bizonyos listákat azonban ők – kommunisták, balosok, liberálisok, jobbikosok – készítették és készítik el újra és újra, azokat pedig, akik ezeken szerepelnek – mondjuk ki nyíltan – úgy is kezelik. Halálos ellenségként.

Végső soron tehát Schilling Árpád ezzel a botcsinálta és szerencsére hamar hamvába holt akciójával nemcsak saját magáról, hanem az ezt a történetet ennyire aljas és nyomorult módon kezelő elvtársairól állította ki a végső és immár megfellebezhetetlen bizonyítványt: ELÉGTELEN!

Juhász Attila
 

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »