Schiffer: az, hogy valaki a hozzá legközelebb álló emberekről hangfelvételt készít, ki kéne hogy nyissa az emberek szemét

Schiffer: az, hogy valaki a hozzá legközelebb álló emberekről hangfelvételt készít, ki kéne hogy nyissa az emberek szemét

Az ügyvéd szerint az a "hájp", ami Magyar Péter körül van, nyilvánvalóan annak szól, hogy a közvélemény egy jelentékeny része kiábrándult a kormányból és a jelenlegi ellenzékből.

"Lassan már úgy érzem magam, mintha egy Való Világ-kiadást látnánk minden csatornán" – mondta az elmúlt napok történéseiről az ATV-ben.

"Amit én összeraktam Magyar Péter publikus nyilatkozataiból, hogy az egyik családi balhé úgy kezdődik, hogy Gulyás Gergelynél vannak egy családi vacsorán. Tehát, ha valaki a saját legjobb barátját és feleségét lehallgatja, vagy róluk az engedélyük nélkül hangfelvételt készít bármilyen okból, az azt jelenti, hogy ez az ember a saját barátaihoz, a saját feleségéhez nem lojális.

– Miért feltételeznénk róla, hogy a választópolgárokhoz lojális lesz? – teszi fel a kérdést Schiffer. Hangsúlyozta: ez vörös vonal.

Hírdetés

"Sok mindent meg lehet tenni a politikában, de az, hogy valaki a hozzá legközelebb álló emberekről hangfelvételt készít, az olyan lojalitásproblémát vet fel, amelynek ki kéne hogy nyissa az emberek szemét" – tette hozzá.

(ATV – Mandiner nyomán)

Korábban írtuk: Napi ingyencirkusz: Magyar Péter már ma kormányt akart buktatni a komcsi ügyvédjével


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »