Scarlett Johansson a dinós filmek folytatásában

Scarlett Johansson a dinós filmek folytatásában

Scarlett Johansson a dinós filmek folytatásában Havran Kati2024. 06. 26., sze – 13:54

Scarlett Johansson játssza a negyedik Jurassic World-film főszerepét, melynek Steven Spielberg lesz az executive producere.

Scarlett Johansson megerősítette, hogy valóban ő alakítja a következő Jurassic World-film fő karakterét, melyet Gareth Edwards rendez majd, akinek nevéhez a Godzilla és a Csillagok háborúja filmsorozat egyik része, a Zsivány Egyes is fűződik. A David Koepp forgatókönyve alapján készülő produkciót várhatóan jövő nyáron mutatják be.

Hírdetés

Azzal, hogy szerepet kapott a legendás Jurassic Park-filmsorozatban, Johansson régi álma válik valóra: az amerikai színésznő egy amerikai hírportálnak beszélt arról, hogy hosszú ideje töri magát, hogy játszhasson a sorozat egy produkciójában, melynek nagy rajongója. „Az első filmek közé tartozott, amit moziban láttam. Élénken emlékszem rá. Meghatározó és felkavaró élmény volt” – mondta a színésznő. Johansson bármilyen szerepet szívesen vállalt volna, csak hogy bejusson a sorozatba: „Azt mondtam: meghalok akár az első öt percben, bármi felfalhat, vállalok akármilyen munkát a forgatáson, bármit megteszek érte.”

Johansson szerint „a forgatókönyv hihetetlen”, egy teljesen új történetet látnak majd a nézők, amely nem a Chris Pratt és Bryce Dallas Howard főszereplésével forgatott Jurassic World-trilógia folytatása lesz.

A női főszerepet alakító Johansson oldalán Jonathan Bailey, Manuel Garcia-Rulfo, Mahershala Ali, Rupert Friend, Luna Blaise és David Iacono látható majd a film-vásznon.

Bár a készülőben levő produkció az előző Jurassic World-filmektől független sztorin alapul, a forgatókönyvíró, David Koepp visszatért a dinoszaurusz-franchise-hoz: ő jegyezte ugyanis az 1993-as Jurassic Park és az 1997-es Az elveszett világ: Jurassic Park szkriptjét is. Steven Spielberg, az akkori filmek rendezője ezúttal a film executive producere. A Jurassic World 4-et Thaiföldön, valamint máltai és brit filmstúdiókban forgatják.


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »