Sávroló: az irodai árnyékolás új dimenziója

Sávroló: az irodai árnyékolás új dimenziója

Amikor arról van szó, hogy hogyan teremtsünk az irodában megfelelő fényviszonyokat, akkor elsőre mindenkinek a szalagfüggönyök ugranak be. Hogy miért? Azért, mert esztétikus és modern a megjelenésük, és gyakorlatilag minden stílushoz jól illeszthetők.

Persze van más alternatíva is, ami hasonló ugyan, de talán különlegesebb és még letisztultabb megjelenést kölcsönöz a belső tereknek. Ha például megnézzük az Árnyékrendelő.hu sávroló kínálatát, akkor rájövünk, hogy kiváló opcióként jöhetnek szóba ezek a termékek is! Persze azt tudni kell, hogy nem olcsó árnyékolókról van szó, de megéri a befektetés! Praktikusak, könnyen kezelhetők, és az enteriőr tökéletes alkotóelemei lehetnek.

Maximális modernség és kifinomult dizájn

Ha a sávroló mellett tesszük le a voksunkat, nemcsak a kollégák fogják jól érezni magukat az irodában, hanem az ügyfelek, partnerek felé is jó benyomást teszünk. Profizmusunkról, igényességünkről és az innovációk irányába való nyitottságunkról árulkodnak ezek az árnyékolók.

Fehér, szürke és barna színben is elérhetők, így a bútorokhoz lehet illeszteni őket. Sőt még a tokkal is harmóniában lehetnek, mert a RAL színskála szerint árnyalható azok külseje.

A működésről dióhéjban

Ahogy a neve is jelzi, a sávroló dupla textilcsíkjait mozgatva tudjuk szabályozni a beáramló fény mennyiségét. Ugyanis fényáteresztő és sötétítő textilek kombinációja ez a szerkezet. Vannak, akik a kézi mozgatáshoz ragaszkodnak, mások a golyós gyöngyláncot választják, de motoros verzió is létezik. Az utóbbi fali kapcsolóval vagy távirányítóval is működtethető, ez pedig még akár programozható is. Így abszolút a kényelmünket szolgálja. 

Hírdetés

Egyszerű tisztítás és elhelyezés

Nyilvánvaló, hogy a sávrolót tisztítani is kell, de az sem túl nagy ördöngösség. Könnyen le- és felszerelhető, nem kell évekig várni arra, hogy valaki megoldja a letakarítását!

A sávrolót speciális konzoljaival oldaldalra, mennyezetre is könnyen fel tudjuk szerelni, de nyílászárókra nem igazán javasolt felhelyezni. 

Irodáktól az otthoni konyháig

Gyakorlatilag világújdonságnak számít a sávroló, és a megjelenése is annyira egyedi, hogy szinte bármely belső tér árnyékolását megoldhatjuk vele. Nincs is az a hely, ahová ne lenne beilleszthető!

Az irodáknál nemcsak dizájnelem, hanem a munkát is megkönnyíti, hiszen egy projektoros vetítésnél nem igazán jön jól a szembefény. Ugyanakkor egy otthoni környezetben is tökéletesen mutat. Például a konyhába különösen ajánlott ezt a típust választani, mert jól tisztítható az anyaga!

Ha egy igazán modern és stílusos árnyékolási megoldást keresünk, járjuk körbe a lehetőséget, ne ugorjunk bele az első lehetőségbe! Mindenképp nézzük meg, hogy mit tud egy sávroló, hiszen nemcsak szép ez az eszköz, hanem nagyon praktikus is!

(x)


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »