Sarka Kata széttrollkodja az amerikai-magyar békülést?

Sarka Kata széttrollkodja az amerikai-magyar békülést?

Széles e hazában kevés exhibicionistább ember lehet, mint Sarka Kata. A magyar celeb az elmúlt napokban világhírnévre tett szert – ám közel sem biztos, hogy annyira örül ennek.

A modell mostanában már nem csak arról híres, hogy Hajdu Péter felesége, és már nem biztos, hogy sokáig az marad, de lehet, hogy még kibékülnek – hanem arról is, hogy állítása szerint 2013-ban

Donald Trump fel akarta szedni.

A történetet még tavaly májusban osztotta meg Kasza Tibor tömegpusztító színvonalú műsorában, a Kasza Taxiban. Sarka Kata elmondása szerint Moszkvában a Miss Universe szépségversenyen egy fogadáson valaki megragadta a kezét, berántotta egy testőrgyűrű közepébe, és ott megkérdezte, hogy kicsoda, majd közölte vele, melyik szállodai szobában lakik.  végén a kezébe nyomott egy névjegykártyát is, amint az állt: Donald Trump.

 

Ami fél éve még csak közepesen érdekes anekdota volt, most világbotrány. Az új elnököt ugyanis

éppen azzal vádolják, hogy perverz szexpartykat szervezett, amiket az orosz titkosszolgálat rögzített, így akár zsarolhatják is ezzel.

Az erről szóló, magáncég által készített jelentést aztán az amerikai hivatalos szolgálatok is hitelesnek ismerték el, sőt, a szigorúan titkos besorolású dokumentumot aztán gondos kezek jól ki is szivárogtatták a sajtónak.

A történet önmagában elég vérszegény bulvárrágógumi, hiszen jelentős újdonsággal nem szolgál: ugyan, ki feltételezte volna egy percig is, hogy a hírhedt playboy hírében álló Trump épp a harmadik nejéhez lenne hűséges? Csakhogy

Hírdetés

az új elnök politikai ellenfelei könnyen felhasználhatják Sarka sztoriját,

hogy igazolják: simán megtörténhetett, ami az ominózus jelentésben áll. A prostikkal feldobott állítólagos bulikra ráadásul éppen úgy 2013-ban Moszkvában került sor, mint a Sarkának tett állítólagos ajánlatra. Ennek így magában megint csak elég csekély jelentősége volna, ám a paranoiás hisztériára egyre jobban rácsavarodó amerikai liberális médiában ezt is véres kardként hordozzák körbe, bizonyítva, hogy Trump „Putyin embere”.

És pontosan ez az, amiért közel sem biztos, hogy Sarka Katát a helyi érdekű celebek álma, a világhírnév ezúttal felhőtlenül boldoggá teszi Az új elnöki stábban bizonyára már az első amerikai cikk megjelenése után 10 perccel beírta valaki egy keresőbe Sarka Kata nevét. És az is biztos, hogy néhány órán belül már találtak egy amerikás magyart, aki szépen lefordította nekik a róla szóló cikkeket. A Hajduval közös szappanopera részleteit minden bizonnyal átugrották – ám az hamar szembejöhetett velük, hogy Sarka milyen körökben mozog. Az Andy Vajna kormánybiztos, és Rogn Antal propagandaminiszter feleségével készült közös partychicks fotók, utóbbival pedig a közösen vezetett cég elegendőek lehetnek ahhoz, hogy Trumpban és környezetében összeálljon a kép:

a magyar hatalmi elit legbelső köreiből szívatják éppen.

Ez pedig aligha tenne jót a meglehetősen viharvert amerikai-magyar kapcsolatok Orbánék által várva várt újratervezésének. Talán nem véletlen, hogy a különben három percnyi nyilvánosságért is bárkit lekönyöklő Sarka Kata a Blikknek nyilatkozva igyekezett elbagatellizálni az ügyet, amely a Tengerentúlon ismertté tette a nevét:

„Már el is felejtettem az egészet, elképzelni sem tudom, miért tartják ezt a vicces, pár perces közjátékot ekkora sztorinak a világ hírügynökségei, lapjai, hírcsatornái.”

– értetlenkedett a celeb.

Hogy a Trump Tower nem válik Magyarország Mordorjává, csak remélni tudjuk. Egy azonban már most biztos: a magyar országimázs súlyos sérüléseket szenvedett – hiszen

emberek százmilliói értesülhettek Kasza Tibor létezéséről

és pillanthattak bele a műsorába. Szorítsunk együtt diplomatáinknak, hogy sikerüljön valahogy elfeldtetniuk ezt a sokkot a világgal!


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »