Sándor atya Havas fejét teszi a Fidesz karácsonyfája alá? Felfüggesztették az újságírót az ATV-nél

Sándor atya Havas fejét teszi a Fidesz karácsonyfája alá? Felfüggesztették az újságírót az ATV-nél

Amíg a vizsgálat le nem zárul, Havas nem szerepel az ATV képernyőjén Az ügyben a vizsgálat végéig nem nyilatkoznak, ennek vége a tévé szerint december 31. előtt várható. Havas Henriket tájékoztatták a döntésről.

Havas Henriket egy héttel ezelőtt Baukó Éva, a Való Világ egyik korábbi szereplője vádolta meg zaklatással a Facebookon. A bejelentés után a Fidesz minden médiaütege tüzet nyitott Havasra.

A pusztítás egy hete: így indított totális hajtóvadászatot a fideszmédia Havas Henrik ellen

Havas Henrik újságírót, műsorvezetőt lehet szeretni, vagy nem szeretni, de ennek az eddig nem tapasztalt dühödt kormányzati támadásnak egyetlen egy kiváltó oka van: Havas Henrik írt egy könyvet Vona Gáborról. Semmi más. Ennyi elég volt ahhoz, hogy Ómolnár Miklós és a TV2 birodalmának elfeledett bugyraiból előmásszanak különös figurák, és hirtelen mesélni kezdjenek.

Azt az elejétől sejteni lehetett, hogy valami nem stimmel a sztorival, hiszen a könnyes vallomás véletlenül éppen egybeesett az újságíró Vona Gáborról írt könyvének bemutatójáva, baukó pedig 2011-ben Dopeman Youtube csatornáján még röhögcsélve említette Havas „meg akarta baszni”

Pár nappal később aztán Nagy Alekosz valóságshow-sztár – Baukó Éva jó barátja – leleplezte, hogy az egész médiacirkuszt előre megtervezték, a zaklatással vádaskodó nőt pedig „felbérelték” a feladatra.

Döbbenetes videó! Előre megtervezték Havas Henrik lejáratását!

Mint ismert, Havas Henriket azzal vádolta meg egy egykori valóságshow-szereplő, polgári nevén Baukó Éva, hogy az újságíró korábban szexuálisan zaklatta. Havas ezt követően mondta le Vona Gáborral közös könyvének bemutatóját.Vona Gábor a rendezvényen kijelentette: ez az egész nem Havas Henrikről szól, inkább a Jobbik elleni támadás, ami pedig most történik, az „”politikai terrorizmus”, vagyis a lényege, hogy mindenki féljen.

Hírdetés

Alekosz másnap azt is előre „megjósolta”, hogy a következő, párás szemű „áldozat” Nagy Anikó lesz. Pontosan így is lett. 

Tovább sorozza Havas Henriket a Habony-média

A Vona Gáborról készült Újratervezés című könyvnek akkora a sikere, hogy Havast a terjesztéssel foglalkozó Líra Könyv kétségbeesve hívta fel, mivel egy nap alatt elfogyott az első kiküldött ötszáz példány. Azonnal rendeltek is még háromezret, merthogy a Libri Könyvesboltokba már nem is jutott – tudjuk meg Havas Henrik Facebook bejegyzéséből.

Ez azonban most nem gátolta meg a Németh Sándor „főpásztor” fia, Németh Szilárd által vezetett ATV-t abban, hogy leszedje a képernyőről Havast.

A csatornát tulajdonló Hit Gyülekezete egyébként az utóbbi időben egyre nyilvánvalóbban sorol be a Fidesz mögé.

Két héttel ezelőtt a televízión futó Heti napló Soros-tervről szóló szavazását a kisegyház köreiből induló körüzenetekkel hekkelték meg.

Majdnem leszavazták a hitgyüli tévéjének nézői a Soros-terv létezését, de Sándor atya közbelépett

Az ATV-n futó Heti Napló tegnapi adása előtt szavazást indítottak arról, hogy létezik-e a kormánypropaganda által rongyosra sulykolt Soros-terv. Sváby Andrásék műsorát többnyire ellenzéki érzelmű nézők követik, így túl nagy meglepetéssel nem szolgált, hogy a november 23-án indult voksolás két nap múlva így állt:92% Nem, 8% Igen.Tegnap aztán hirtelen elkezdtek özönleni a szavazatok.

Tavaly karácsony környékén Andy Vajna és Németh Sándor közös ebédjéről szóltak a híradások, novemberben pedig Semjén Zsolt jelentette ki a kisegyház teológiai akadémiáján, hogy 

„minden lényeges kérdésben ugyanazt gondoljuk.”


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »