Salzburgi udvarlás afgán módra: ha kosarat kapsz, mutasd meg a családi ház ajtaja előtt, hogy működik a cerka!

Salzburgi udvarlás afgán módra: ha kosarat kapsz, mutasd meg a családi ház ajtaja előtt, hogy működik a cerka!

A salzburgi főpályaudvaron kezdte szereplését péntek este egy 17 éves afgán, aki egy tíz évvel idősebb szomáliait vágott arcon – számol be a Krone Zeitung. Ekkor az utasok segítségével sikerült lefogni, míg a rendőrök kiérkeztek, de azok kénytelenek voltak a feljelentés után elengedni, mert fiatalkorú – vagy legalábbis azt hazudja…

Ezt követően egy hotel portásával került összetűzésbe, aki valószínűleg azt kérhette számon, hogy fizetés nélkül vett igénybe szolgáltatásokat. Itt a verekedés után el tudott menekülni, de a rendőrség hamar megtalálta. Kiderült, hogy „régi barátjukkal” van dolguk, de itt is elengedték egy feljelentés után.

Hírdetés

A reggeli órákban egy 18 éves lányt kezdett követni, akinek éppen hogy sikerült bejutnia szülei házába. Felkeltette apját, akinek elmondta a történteket. A férfinak nagy nehezen sikerült elhessegetnie a hulladékot, de az, még mielőtt továbbállt volna, maszturbált egyet a család ajtaja előtt.

Az apa a rendőrségnek is elmesélte a nem kívánt látogatást, így ismételten a nyomába eredtek. Az egyenruhások a keleti pályaudvaron találták meg az ártatlan menekültet, aki az igazoltatás során nekiugrott egy rendőrnek. Sikerült is lefejelnie az egyenruhást, aki az orrán sérült meg.

A kihallgatása sem volt eseménymentes, a tolmácsot is szerette volna lefejelni, de itt a rendőrök már résen voltak, így sikerült megakadályozniuk az újabb tettlegességet. (Valószínűleg ezek után is elengedték, hiszen hiába néz ki pl. 35-nek, 17 évesnek mondja magát…)

(KZ – Híradó nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »