Salemék nem válogatósak: hajléktalan idős nőt is szívesen megerőszakolnak

Salemék nem válogatósak: hajléktalan idős nőt is szívesen megerőszakolnak

Portugáliában brutálisan összevert és megerőszakolt egy hajléktalan nyugdíjas nőt egy migráns, akit hamar elfogott a rendőrség.

A támadás múlt héten történt Albuferia városában, ahol egy 67 éves nő hajnali 5 óra tájékán a hideg elől behúzódott egy bank bejáratához. Az eritreai migráns ekkor esett neki, agyba-főbe verte, majd meztelenre vetkőztette és megerőszakolta. A súlyos fejsérülések következtében a vér még a falra is felfröccsent, csoda, hogy a nő élve megúszta a támadást.

Egy 21 éves fiatalember épp akkor járt arra, mikor a migráns el akart menekülni a tett helyszínéről, a szemtanú pedig azonnal üldözőbe vette. Egy közeli buszpályaudvarnál érte utol az utólag Ibraham Salemként azonosított támadót, akit sikerült feltartóztatnia addig, míg a rendőrség megérkezett. A bíróság elrendelte Salem előzetes letartóztatását.

//vk.com/video_ext.php?oid=207753182&id=456239119&hash=80c6a5317b49211e&hd=1

Az igazságügyi szakértő megállapította, hogy az idős nőnek több helyen eltört az arca és az állkapcsa, és rengeteg vért vesztett. Rohammentő vitte kórházba, ahol azonnal megkezdték az ellátását.

Salem egyike annak a 15 migránsnak, akik októberben érkeztek a kontinensre, menekültjogot kaptak, és Portugáliában, a nonprofit Antonio Silva Leal Alapítvány tulajdonában lévő házban szállásolták őket el. A nonprofit alapítvány azt állítja magáról, hogy védelmet nyújt a gyermekeket, fiatalokat, felnőtteket és időseket fenyegető társadalmi dezintegráció és kirekesztés ellen.

(Express – Magyar Idők nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »