Sajnos ez is várható volt – Afrikai menekült akart késelni a bicskei Tescóban

Egy afrikai bevándorló húsz centiméteres kést rántott elő a bicskei Tescóban

Tegnap, 17 óra körüli időben súlyos incidens történt a bicskei Tesco hipermarketben: egy afrikai menekült kést rántott a biztonsági őrök láttán, akik ellenőrizni szerették volna a gyanúsan viselkedő menedékkérőt. A helyszínre nagy erőkkel kivonuló rendőrök az agresszív külföldit megbilincselték, és a Bicskei Rendőrkapitányságra előállították.

Hírdetés

Az afrikai menekült – a közelben található menekülttábor lakója egy kb. 20 centiméter pengéjű kést, amivel hadonászni kezdett, szúró mozdulatokat tett a vele szemben fellépni kívánó biztonsági emberek irányába. Úgy tudni, az eset közvetlen közelében tartózkodott egy állapotos hölgy.

A Privát Kopó úgy értesült, hogy az 1-es főút bicskei szakaszán, a menekülttábor közelében kialakított körforgalomnál rendszeresen csapatokba verődött menekültek zaklatják – egyre agresszívabban – az autójukkal lassító gépkocsivezetőket: a járművek ablakán bekopogva pénzt kérnek, mivel – állításuk szerint – „éheznek”. Ezzel szemben a valóság az, hogy a menekülttáborban elszállásolt személyek számára napi többszöri, ingyenes étkezést, valamint több ezer forint „költőpénzt” biztosítanak.

Privát Kopó


Forrás:patriotaeuropa.hu
Tovább a cikkre »