Saját szimpatizánsaik szedik szét a Jobbik és a Momentum elnökét

Saját szimpatizánsaik szedik szét a Jobbik és a Momentum elnökét

„Az arc nagysága fordítottan arányos az elért eredménnyel”

„Az arc nagysága fordítottan arányos az elért eredménnyel”

Ők voltak a legmagabiztosabbak, legelbizakodottabbak, mégis már a baloldali előválasztás első fordulójában csúfosan leszerepelt Jakab Péter és Fekete-Győr András. Míg a Momentum elnöke az utolsó, ötödik helyen végezett, a negyedik helyre szoruló Jobbik-elnökre még az is ráégett, hogy hazai pályán, Miskolcon is megverte őt Dobrev Klára. A történtek után a bukott miniszterelnök-jelölt jelöltek Facebook-oldalait ellepte a csalódott szimpatizánsok bírálata, összeállításunkban ezekből válogattunk.

 

Üzenetek Jakab Péternek: 

„Legalább annyi méltóság és férfiasság legyen benned, hogy nem bujkálsz tovább, hanem kiállsz a követőid elé és vállalod a felelősséget, miután a hazádat ezüst tálcán adtad el Gyurcsányéknak, magadat pedig a politika szemétdombjának szégyenpadjára ültetted” 

„Sikerült felébresztened mindenkit, hogy rád biztosan ne szavazzunk” 

Ezzel az összeborulással a Jobbik nem hogy hasznot kovácsolt, hanem hatalmasat esett pofára. Minden jóérzésű ember már elpártolt tőletek, ez már csak az utolsó kapálózás a fostengerben 

„És mit érsz azzal hogy alattvaló lett belőled? Te így soha nem fogod tudni kormányozni az országot. Sőt, ha nyertek is, lehet hogy fél év múlva kipaterolnak a kerekasztaltól” 

„Hallom, úgy néz ki, szar került a parizeres szendóba” 

Akkor most jön a lemondás???

Hírdetés

Üzenetek Fekete-Győr Andrásnak:

„Az előválasztásig szimpatizáltam a Momentummal. (4 éve rájuk is szavaztam) De a miniszterelnök-jelölt Fekete-Győr András egyre kevésbé szimpatikus, főleg az ellenzéki összefogásban alakított dolgai, hozzáállása miatt. Egyáltalán nem lep meg a mostani eredmény sem, hogy a legkevesebb szavazattal utolsóként végzett” 

Az önkritikában lehetne mélyebbre is menni. Nem a színpadácsolással volt gond, András. Az EU-s jelölteknek sem volt színpada, mégis jól szerepeltek. Tudom, hogy ezt nagyon nehéz és szar kimondani, de nagyon úgy néz ki, az ellenzéki szavazók szimplán nem tartanak alkalmas miniszterelnök-jelöltnek

„A fő kérdés: akarsz-e, tudsz-e ezzel mit kezdeni? Foglya marad-e a Momentum a személyes becsvágynak, vagy esetleg képvisel valami többet ennél? Ha igen, akkor érdemes lehet elgondolkodni a lapok újrakeverésén a vezetői poszton”.

„Több szerénységet, önkritikát és alázatot. A dackorszaknak a legtöbb embernél kora gyermekkorban vége! El kellene fogadni, hogy ez a »kabát most nagy volt«. Lehet, hogy a párt szimpatikus, de a jelenlegi vezetője egyre inkább unszimpatikus” 

„Ha ilyenek maradtok, remélem, eltűntök a süllyesztőben”. 

„Hova tűnt a Momentum mozgósító ereje?” 

Én sem szeretnék olyan miniszterelnököt, aki együtt fürcsizik egy villanyos rollerrel

„Az arc nagysága fordítottan arányos az elért eredménnyel”

www.magyarnemzet.hu

 

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »