Saját kislányát erőszakolta egy zalai szörnyeteg

Saját 11 éves lánya ellen elkövetett szexuális erőszak, veszélyeztetés és zaklatás miatt emeltek vádat egy zalai férfi ellen – közölte a Zala Megyei Főügyészség.

A 37 éves férfinak 2004-ben élettársi kapcsolatból született kislánya, akivel az élettársi kapcsolat megszűnése után is gondoskodó, szerető apaként bánt. Tavaly azonban ritkábbakká váltak a találkozások, néhányszor a nagyanyjához, majd egyre gyakrabban panziókba vitte láthatások idején a kislányt – közölte a megyei főügyészség.

A serdülőkorba ért lányát a tiltakozása ellenére többször is fogdosta, a nemi szervét mutogatta neki, és önkielégítést végzett előtte, de azzal is megfenyegette, hogy megöli őt vagy az édesanyját, ha nem fekszik le vele.

Egy alkalommal egy nagykanizsai panzióban a folyosóra menekülő kislányt a férfi ruha nélkül üldözte, a támadásnak a recepciós vetett véget azzal, hogy rendőrt hívott, de a lány akkor még nem merte elmondani, mi történt vele.

A múlt év vége óta a kislány már nem akart találkozni az apjával, aki ezért egyre gyakrabban zaklatta telefonon és interneten is, hét és fél hónap alatt több mint ötezerszer hívta fel.

A férfi egy idő után nem tudta elérni, ezért a lánya nemi szervéről készült fényképet küldött a gyereke egyik unokatestvérének, aki megmutatta azt a lány édesanyjának, és csak ezt követően mert beszélni a kislány a történtekről.

A Zala Megyei Főügyészség az előzetes letartóztatásban lévő férfi ellen szexuális erőszak, kiskorú veszélyeztetésének bűntette és zaklatás miatt emelt vádat.

(MTI)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »