Saját fia verte agyon Szilágyi Isvánt

Saját fia verte agyon Szilágyi Isvánt

Vasárnap hajnalban egy családi vitát követően halálra verte a saját fia Szilágyi Istvánt, az ország Lópici Gáspárját. A Bors információi szerint a rendőrséget a színész felesége, Jolika értesítette, aki totális pánikban szaladt át a 17. kerületi házuk mellett üzemelő vegyesboltba.

– Magánkívül volt, kiabált, hogy hívjak segítséget, a papa valószínűleg meghalt – mondja üveges szemmel a reggel tízkor még mindig sokkos állapotban lévő bolttulajdonos – Ezt a szemetet tilos lett volna kiengedni, hát mindenki tudta, hogy egyszer megtörténik majd a baj! – teszi hozzá a boltos, aki évtizedek óta ismeri a családot.

Az elmúlt években több alkalommal is beszámoltak az újságok arról, hogy a színész fia komoly alkoholproblémákkal küzd, a két férfi között rendszeres volt a tettlegesség, jellemzően a 47 éves fiú verte a rossz fizikai állapotban lévő szerencsétlen apját, ha az nem adott neki pénzt alkoholra. A baj sajnos most tényleg megtörtént….

– Szerencséje van, hogy nem én kaptam el! – mondja még a boltos – Az a szemét biztosan nem úszta volna meg! Mindenki szerette Pista bácsit, nem ártott ő a világon senkinek! Méltatlan, hogy ilyen szörnyű körülmények között kellett meghalnia…Itt az egész környék szerette, a szívünk megszakad érte.

Hírdetés

A Bors úgy tudja, hogy Szilágyi feleségét a rendőrök a Teve utcai rendőrközpontba szállították kihallgatásra, rajta egyébként – az internetes pletykákkal ellentétben – nem volt semmilyen külsérelmi nyom.

Szilágyi István fiát is a rendőrségen őrzik, a színész házánál ezekben a percekben is folyik a nyombiztosítás és a helyszínelés.

(Bors)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »