Saját feleségét rabolta ki egy nyíregyházi

Saját feleségét rabolta ki egy nyíregyházi

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság rablás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást T. János 41 éves nyíregyházi lakos ellen.

Hírdetés

A megalapozott gyanú szerint a férfi saját 45 éves feleségét támadta meg 2017. augusztus 23-án 10 óra körül Nyíregyháza belvárosában. A férfi a gyalogosan közlekedő asszony nyakát hátulról megragadta, és egy mozdulattal kitépte nyakából az arany nyakláncát, amit a nadrágja zsebébe rejtett. Az asszony próbálta visszaszerezni az ékszert, a férfi zsebéhez nyúlt, de ő megragadta a kezét és megszorította.

A nő ismét próbálkozott, de a férfi meglökte, aminek következtében a sértett elesett, és megsérült. Az asszony kiabált, és azt kérte, hogy hívja valaki a rendőrséget.

A férj befogta a nő száját, így igyekezett elfojtani a hangját. A közelben tartózkodó rendőrök meghallották a segélykérést, és az asszony segítségére siettek. A rendőrök a férfit a helyszínen elfogták, és előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítotti kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vették – olvasható a honlapjukon.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »