Saját faj-, és elvtársai tüntették el a képernyőről Kálmán Olgát

Saját faj-, és elvtársai tüntették el a képernyőről Kálmán Olgát

Hetek óta nem köszön vissza a képernyőről a mélyen arrogáns, elvhű baloldali riporternő, a SzektATV büszkesége, Kálmán Olga. Kiderült, hogy mi az oka.

Sajnos az eltűnése nem végleges, csupán pár hétre kell nélkülöznünk a jobboldali politikusok rémét, aki ráadásul nem is politikai, vagy éppen munkahelyi problémából adódóan vált kámforrá. Az eltűnés oka prózai, Kálmánt ugyanis valamelyik elvtársa az egyik műsorban olyan súlyosan megfertőzte, hogy Olgácska ágynak dőlt és egy jó ideig onnan fel sem kel.

A Cink.hu hírportál járt utána az esetnek (mert nekik bizonyára rettenetesen hiányzott már Kálmán Olga a képernyőről), hogy vajon kik a lehetséges jelöltek, akik miatt a sátán televíziójának kérdezőasszonya kényszerszabadságra ment.

A Cink oknyomozása szerint valószínűleg a következő közéleti szereplők és interjúalanyok egyike a felelős, hogy pont a kampány kezdésekor nem tudja zaklatni, nyomás alatt tartani a meghívott vendéget Kálmán:

Hírdetés

Kolláth György, Fodor Gábor, Scheiring Gábor, Gréczy Zsolt, Réti László, Barabás Richárd, Hiller István, Deák Dániel, Darvas István, Tóth Zoltán, Navranyi Zsigmond.

Illusztris névsor, és úgy látszik fent nevezett személyek nem csak a nemzeti értékekre és azok képviselőire, de még saját hit-, faj- és elvtársaikra is veszélyesek.

Mint látható jó eséllyel tényleg politikusok csinálták ki, és ha igen, kizárásos alapon egy baloldali. Az ATV médiakancájának ugyanis súlyos tüdőgyulladása lett, amit valószínűleg valamelyik poitikus vendége ragasztott rá. Mindezt maga Kálmán mesélte el a Cinknek, már a szokásos hangján, amin világosan érződött az is, mennyire fel lehet dobva, hogy már hazamehetett a kórházból.

Az elmúlt két hónapban egy rakás politikus kezdte azzal a beszélgetést, hogy bocsánat, de lázas beteg vagyok – idézte fel a riporter a fertőzés valószínű forrását. Csakhogy utánanéztem, a vírusos tüdőgyulladás lappangási ideje mindössze 1-2 nap. Ha jól látom, Kálmán Olga február 11-án vezette utoljára az Egyenes Beszédet, 12-étől már kidőlt. Vagyis hiába jártak hozzá hónapokig betegek nyilatkozni, a vírusgazda egy 10-11-ei progresszív demokrata lehetett, főleg, hogy előtte 7-én volt utoljára adás.

Az egyik fő esélyes a fertőzés továbbadására pont az a Tóth Zoltán, aki nemrég még listavezetőként számolt volna a nagy antimagyar összeborulásnál.


Forrás:deres.tv
Tovább a cikkre »