Saját fagyasztójába betonozva találtak meg egy milliomos nőt Thaiföldön

Saját fagyasztójába betonozva találtak meg egy milliomos nőt Thaiföldön

Nyitókép: Thai Examiner

Gyalázatos gyilkosság történt Thaiföldön. A milliomos Wannee Jiracharoenyinget a saját fagyasztójában találták meg bebetonozva.

Az 58 éves nő október 18-án tűnt el, miután ellátogatott az ország északi részén fekvő Csiang Mai városának templomába.

Wannee bátya, Worapan aggódni kezdett a testvéréért, mivel az nem írt vissza az üzeneteire. A férfi úgy döntött, hogy felkeresi Wannee-t, mivel a szomszédok elviselhetetlen bűzre panaszkodtak. A nő fagyasztóba betonozott holttestét a rendőrök találták meg.

Hírdetés

A meggyilkolt Wannee számlájáról valaki több alkalommal vett ki nagyobb összegeket, ezenkívül az elhunyt nő autója és bankkártyái is eltűntek. A rendőrség jelenleg a nő barátnője után nyomoz, akinek váratlanul nyoma veszett.

Bundit Tungkhaseranee rendőrfőkapitány szerint az összes határátkelőt ellenőrzik, hogy a keresett nő ne tudjon külfödre szökni.

A rendőrfőkapitány azt is elmondta, hogy az összegek Wannee halála után kezdtek eltünedezni a számlájáról. Azon a napon, amikor a milliomos nő családja elvesztette vele a kapcsolatot, valaki 36 ezer eurót vett ki a számlájáról. A többi pénzkivételre más városokban került sor.

TvNoviny.sk


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »