Saját anyja gázolta halálra szándékosan hatéves fiát Ohióban

Saját anyja gázolta halálra szándékosan hatéves fiát Ohióban

Elképesztő történetről számolt be a Fox News. A bírósági akta szerint a 29 éves Brittany Gosney ki akarta tenni hatéves gyerekét valahol egy erdőben, de amikor a gyerek vissza akart mászni az autóba, az anya átgázolt rajta.

Az eset idején az autóban ült a család két másik gyereke is – írja az Origo.

Többek között emberöléssel vádolják azt a nőt,

aki hatéves gyerekét először csak hátra akarta hagyni, majd halálra gázolta Ohióban.

A gyereket először egy erdős részen akarta hagyni az Ohio állambeli Preble megyében, majd miután elütötte, magával vitte Middletownba, később pedig az Ohio folyóhoz hajtott, ott szabadult meg a gyerektől.

Hírdetés

A városi rendőrség részéről elmondták, hogy képzett keresőkkel próbálják előkeríteni a holttestet, azonban nincs könnyű dolguk, mert a vízállás magas és így veszélyes.

A nőt – akinek a barátja, James Hamilton segített a holttest eltüntetésében – gyilkossággal, hullagyalázással és bizonyítékok befolyásolásával vádolják.

Barátját az utóbbi kettővel szintén. 

A middletowni rendőrfőnök, David Birk elmondta, hogy többet fognak tudni a bűntényről, ha megtalálják a gyerek holttesttét és a halottkém fel tudja boncolni – írja a Fox News. 

Birk azt is elmondta, hogy az eset idején a család két másik gyereke is az autóban ült, őket gyámság alá helyezték. 

A gyerek eltűnését a saját anyja jelentette múlt vasárnap reggel, azonban később beismerte a gyilkosságot, bár kevés megbánást tanúsított. 


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »