Rovarirtóval ijesztette el a fegyveres rablót a benzinkutas

Rovarirtóval ijesztette el a fegyveres rablót a benzinkutas

Nem mindennapi megoldást alkalmazott egy benzinkúton dolgozó hölgy egy fegyveres rabló elijesztéséhez. A hölgy bátor tettét az üzlet térfigyelő kamerája rögzítette.

Felfegyverzett rablót ijesztett el egy benzinkúti dolgozó a washington állambeli Vancouver városában – írja a Hirado.

A helyi rendőrség tájékoztatása szerint az elmúlt két hónapban több mint 30 rablás történt ezen a környéken, és úgy vélik, ugyanaz a gyanúsított felel az incidensekért.

A üzlet biztonsági kamerái rögzítették az esetet.

Hírdetés

„Megijedtem. Csak próbáltam magamat védeni. Eszembe sem jutott kinyitni a kasszát, hogy odaadjam neki a pénzt. Csak azt akartam, hogy tűnjön el” – mondta Amber Mahley, a vancouveri B&B Mart egyik alkalmazottja.

Mahley elmondta, hogy a férfi a kasszához lépett, és ahelyett, hogy a pénztárcáját vette volna elő a fizetéshez, egy fegyvert húzott elő a zsebéből. A rabló azt mondta Ambernek, hogy az összes pénzt tegye egy zacskóba, ám a nő nem ijedt meg, gyorsan reagált az eseményekre.

Habozás nélkül elugrott, majd a pult alól előrántott egy rovarirtó spray-t és elkezdte fújni a férfi felé. Az üzlet biztonsági kameráinak felvételén látható, ahogy a hölgy kiabál a gyanúsítottal,

amint az kiszalad a bejárati ajtón anélkül, hogy bármit is elvitt volna.

A gyanúsítottat jelenleg 11 bűnüldöző szervezet keresi, azonban még nem sikerült azonosítani. A hatóság annyit elárult a férfiről, hogy szinte minden rablás alkalmával volt nála fegyver.


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »