Rotschild és a Malaysia Airline MH370 eltűnése – Lézer fegyverrel lőtték le a gépet?

Rotschild és a Malaysia Airline MH370 eltűnése – Lézer fegyverrel lőtték le a gépet?

Az EcologyNews.com oldalán Leuren Moret, az irányított sugárzások energia-szakértője szerint 2014.márqcius 8.-án “eltűnt” Malaysia Airlines MH370-es járatát az amerikai haditengerészet újonnan felszerelt Laser Weapons fegyverével lőtték le.Folyamatos dezinformációs vonalat működtettek a repülőgép útjáról elterelő hadműveletként, a mainstream média és az amerikai haditengerészet (US Navy) közreműködésével.

Március 6. 2014 US Navy Video Laser Fegyverek rendszer

Fals flag hadművelet-de miért?

1./A válasz kettős, hogy Putyin előtt demonstrálni tudják legújabb irányított-koncentrált energiarendszerű fegyverrendszerüket, melyet válaszként szántak a korábban az orosz fegyveres erők részeként bemutatott új fejlesztésű TOPOL rakétarendszerre.

2./Leuren Moret szerint Rotschild szabadalmi átverését így tudta megvalósítani, hogy a repülőgépen utazó Freescale Semiconductor cégben dolgozó munkatársait likvidálja, akik ezen a repülőgépen konferenciára utaztak Pekingbe. Az elektromos autók kifejlesztésében 5 fejlesztő a szabadalmi jutalékok elosztásában a következőképpen voltak érdekeltek, akik a lelőtt repülőgépen utaztak:

Hírdetés

Peidong Wang, Suzhou, Kína (20%)
Zhijun Chen, Suzhou, Kína (20%)
Zhihong Cheng, Suzhou, Kína (20%)
Li Ying, Suzhou , Kína (20%),
a Freescale Semiconductor (20%),

A szerződés szerint, ha bármelyik szabadalmi tulajdonos meghal, a fennmaradó szabadalmi tulajdon 100%-a egyenlő arányban a még életben lévő tulajdonosokra száll át.”Életben maradt” ugye a Freescale Semiconduktor cég, akinek még 20 fejlesztő-elektromérnök alkalmazottja is utazott az ominózus, lelőtt repülőgépen. Kérdés: -ki a tulajdonosa a Freescale Semiconduktor cégnek? Válasz: Jacob Rotschild ! Így az ő tulajdonába megy át a teljes szabadalmi tulajdon és bevétel teljes mértékben ! Itt az indíték a repülőgép lelövésére – mind a négy kínai szabadalmi tulajdonos likvidálásával.

A szabadalom tulajdonosa a bevételt átruházhatja az örökösökre abban az esetben, ha a szabadalmat már jóváhagyták. Amikor a repülőgép még nem “tűnt el”, akkor még a szabadalmat nem hagyták jóvá, csak azután, miután a “sikeres hadművelet” véget ért, az összes utas -köztük a másik 4 kínai szabadalom tulajdonos- halálával. Mr. Rothschild így 100%-ban a szabadalom tulajdonosa, a másik 4 szabadalom tulajdonosainak halálával. Rohadék, mocskos, undorító, közönséges bűnöző, akinek 100 halál is kevés lenne életében elkövetett gazemberségeiért. Szinte biztos, hogy az olajlobbi mocskos keze is benne volt a bűntényben, mert így az elektromos autó gyártását is kényük-kedvük szerinti időre jegelhetik.

http://exopolitic…al-ve.html
http://2012thebig…nts-greed/

Nemzeti InternetFigyelő


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »