Rossz lányt koronáztak meg a Miss Universe-en

Rossz lányt koronáztak meg a Miss Universe-en

Tévedésből Miss Kolumbiát hirdették ki az idei Miss Universe győzteseként, majd néhány perccel később helyesbítettek.

Rossz nevet olvasott fel az idei Miss Universe műsorvezetője, Steve Harvey, amikor a verseny győztesét hirdette ki – olvasható a The Guardian cikkében. A magyar idő szerint hétfő hajnalban megrendezett szépségversenyt Las Vegasban tartották, és Donald Trump kijelentései miatt nem az NBC, hanem a Fox közvetítette. (Az NBC Universal és Trump közösen gyakorolták a tulajdonosi jogokat, de a csatorna kihátrált, miután Trump júniusban menekültellenes kijelentéseket tett.)

Hírdetés

Az idei döntőn Miss Kolumbiát, Ariadna Gutierrez Arevalót hirdették ki győztesként, nem sokkal később viszont Harvey bejelentette: tévedés történt. Az idei Miss Universe nyerteseként ezután a fülöp-szigeteki Pia Alonzo Wurtzbachot jelentették be. „Vállalom a felelősséget ezért, az én hibám” – szabadkozott Harvey, miközben a két nő egyszerre állt a színpadon, majd egy korábbi Miss Universe gyorsan levette a koronát Arevalóról. A történtek után Wurtzbach úgy nyilatkozott: minden jót kíván Miss Kolumbiának, és nagyon sajnálja az esetet.

A 24.hu cikke szerint a Miss Universe-en a legjobb tizenöt közé jutott az a belga Annelies Törös is, aki a magyar úszósport utánpótlás szövetségi kapitányának, Törös Károlynak az unokája.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »