Rossz helyre mentek a kommandósok: A farkast lelövő magyar vadász helyett egy nyugdíjasra törték rá az ajtót

Rossz helyre mentek a kommandósok: A farkast lelövő magyar vadász helyett egy nyugdíjasra törték rá az ajtót

Napok óta a magyar sajtó egyik forró témája a Svájcból Magyarországra érkezett kóbor farkas, amelyet vélhetően egy nyíregyházi magyar vadász lőtt agyon valahol Borsodban. Időközben egészen furcsa részletek derültek ki az országot lázban tartó esetről, például az, hogy a természetkárosítással vádolt vadász helyett előbb egy nyugdíjas asszonyra törték rá az ajtót a kommandósok. 

A Blikk írta meg, hogy az N. György néven azonosított nyírségi vadász őrizetbevételekoegy nyugdíjas asszonyra és az épp vele ünneplő családjára törték rá az ajtót a terrorelhárítás emberei.

Valamit elrontottak annak idején, mert a népesség-nyilvántartóban az szerepel, hogy az én házamban, az én címemen lakik. Így az összes szolgáltatótól és más helyekről is a postaládámba dobják be a leveleit. Próbáltam ezen változtatni, beszéltem a jegyzővel is, de egyelőre nem történt semmi változás”

Hírdetés

– nyilatkozta a Blikknek az érintett asszony, Katona Erzsébet. Húsvétkor éppen a vacsorához készülődött a család, amikor dörömböltek az ajtón a kommandósok. Az asszony elmesélte, 

teljesen megdöbbentek, majd amikor a rendőrök közölték, hogy kit keresnek, rögtön világossá vált a félreértés.

A Blikk azt írja, a Nemzeti Nyomozó Iroda természetkárosítás miatt indított eljárást. Úgy tudni, a gyanúsítotti kihallgatás egyelőre nem történt, de N. Györgynél házkutatást tartottak és több, bűncselekményre utaló bizonyítékot is találtak.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »