Rossz helyen landolt Kubatov Gábor trágár üzenete

Rossz helyen landolt Kubatov Gábor trágár üzenete

„Magyarázkodik a kisköcsög”– ez a rövid, ám annál primitívebb válasz érkezett Kubatov Gábortól a jobbikos Bencsik János emailjére, annak ellenére, hogy a legerősebb ellenzéki párt aspiránsa Földesi Gyulának, a helyi fideszes képviselőjelöltnek írt e-mailt, amelyben nyilvános vitát javasolt Kispest-Pesterzsébet választói előtt. 

Földesi válaszlevelében a vitát elutasította, de kemény propagandaszöveggel magyarázkodott, egyebek mellett azt írta, hogy szerinte a Jobbik lebontaná a kerítést, Vona Gábor pedig Allahot dicsőítette. Erre a levélre Bencsik válaszolt, majd meglepetésére Kubatov Gábortól érkezett egy trágár üzenet.

Hírdetés

Az, hogy felkerült a Fidesz alelnöke a címzettek listájára, feltételezhetően Földesi műve, aki rátehette a címzettek listájára, amikor válaszolt Bencsiknek. Kubatov Gábor pedig valószínűleg, a válasz mindenkinek gombot nyomva üzent párttársának, nem sejtve, hogy a jobbikos jelöltnek is elküldte a nem neki szánt levelét.

Bencsik a Facebook-bejegyzésében azt írta, hogy „a Fidesz a jelek szerint annyira tart a Jobbik képviselőjelöltjeitől, hogy hírhedt pártigazgatójuk, Kubatov Gábor személyesen felügyeli a velük való levelezést”.

A Jobbik képviselője több kérdést is felvet: „Földesi Gyula nem tudott egyedül megfogalmazni egy épkézláb választ? Olyan erős lenne a fideszes kontroll, hogy a politikusaik nem hogy vitára nem állhatnak ki, de még e-mailt sem írhatnak önállóan, saját kútfőből?”

Hozzátette: „Földesi, Kubatov, Orbán: üzenem nektek, hogy nem tudtok megfélemlíteni, nem tántorít el sem a primitív hangnem, sem a burkolt fenyegetőzés”.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »