Ronaldót gyalázva vonult a több ezer magyar szurkoló

Ronaldót gyalázva vonult a több ezer magyar szurkoló

Franciaországot és a portugál aranylabdás Christiano Ronaldót gyalázó rigmusokat ordítva vonult a lyoni stadionba a több ezer magyar szurkoló a csapat utolsó csoportmérkőzésére.

A letöltendőt kapott férfi családjával a konzul felvette a kapcsolatot, tíz nap múlva lesz lehetősége, hogy kérvényezze a büntetés mérséklését.

Hírdetés

„A konzulunk felvette természetesen a kapcsolatot a családdal és most a következőképpen állunk. A jogi képviselő kérelmezte az ítélet letöltésének magyarországi lehetőségét. Itt van némi jogi problémánk, tekintettel arra, hogy az EU vonatkozó szabálya szerint erre akkor van lehetőség, ha az áthelyezéskor legalább még 6 hónap van hátra a büntetésből. Itt az összbüntetés hat hónap, ezért jogi szempontból kreativitásra lesz szükség ahhoz,  hogy a magyarországi büntetésletöltés lehetséges legyen” – közölte a külgazdasági és külügyminiszter Szijjártó Péter.

Ronaldo bepipult

Közben vízbe hajította egy portugál riporter mikrofonját Cristiano Ronaldo. A médiamunkás a portugál válogatott reggeli sétáján akarta kérdezni Ronaldót. Választ nem kapott, mikrofonja viszont a vízben végezte. / Az érintett televízió gyakran foglalkozik Ronaldóval és családjával, a Real Madrid sztárja pedig finoman szólva sem rajong a csatornáért.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »